Проверки по стаите за инвентар...

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Проверки по стаите за инвентар...

Мнение от Crescent »

Оплакаха ми се преди малко, че имало проверки по стаите за инвентар - телевизори, хладилници, печки, компютри и т.н. Някой да има повече информация с каква цел се прави това? И въобще легитимират ли се някак лицата, които извършват описа?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Днес са минали докато съквартиранта е спал. Чукнал е чичкото няколко пъти, съквартиранта го е мързяло да стане да отвори и накрая онзи си е отключил. Отворил е банята, хвърлил е едно око, погледнал е стаята без да влиза и си е тръгнал. :D :shock:

До тези от 51ви блок: Защо днес цял ден портиерката пита всеки в коя стая е? :shock: :shock: :shock:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Декларациите за местожителство :wink:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Проверки по стаите за инвентар...

Мнение от Бeтон »

Абе тея муньовци продължават да кефят.
Могат ли да влезат докато съм в банята, да ми измерят оная работа и да ми я опишат в описа. Щом са тръгнали за хладилници, печки, ами да мерят и гръдни обиколки и тн.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако ставаше дума за гръдните обиколки, щеше и ти да се намесиш... :wink:
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Даа в 50А преди седмица-две също минаха на проверка.
Та спим си дружно със съквартирантите (това към 11часа някъде), обаче по едно време се събуждам- някакво раздвижване из стаята.
- "Някой спи, а".
Гледам една леличка стои на вратата и брои столовете, масите и пр. ( казвам си на ум "к`во пък прави тая тука" - " я чезни ма" добавя ума ми). Момчетата ми разясняват, че това е Геновева( Геновева, Геновева. "Домакинката". Аааа тази Геновева. Всъщност мислех си за "Многострадална Геновева". Както и да е.)
От тогава се чувствам малко несигурен. Ами, тя жената чукала, чукала и никой като не й отворил си отключила сама и хоп, в стаята. Че и вика "Някой спи, а" ( а някой влиза без позволение, а?)
След няколко дена дойдоха да пръскат за хлEбарки. За щастие този път не нахълтаха в стаята. За сметка на това вратата изяде няколко здрави тупаника. Отваряме ние- чува се едно бързо - "Пръскаме за хлEбарки". След това някакъв човечец с пръскачка на гръб се развилня в банята, коридорчето и стаята и си излезе така бързо, както беше казал "Пръскаме за хлEбарки". Голяма ловкост, голямо нещо. Мисля, че е бил барета. Много бърз беше !!!
ХлEбарки. . . още си имаме. За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.
Последно промяна от aL` на 18 Дек 2007, 00:51, променено общо 4 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BG_Girl »

aL` написа:...За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.
Че как мирише? Можеш ли да опишеш миризмата, че да знам дали са идвали тихомълком да пръцкат, опа... да пръскат в стаята ми без моето дознание? :P
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ами мирише като онези сапунчета Aroma Aqua, ако ги знаеш :). Доста свежо. Аз това и се замислих. Как мислят да прогонят гадините с тази приятна миризма, при положение, че и Райд-а не помага (освен разбира се при директно "третиране").
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

За хлЕбарки има едно бяло прахче,няква отрова - много е ефективно! Та като го наръсиш на входа на вратата и на разни други места изпукват. Знам и разни вълшебни методи за мравки!

п.п. сега разбирам защо е хлЕбарки... аз си викам "кво е тва ударение,некав лаф ли ще да е?" пък то...цензурира думата хахахах
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BG_Girl »

Pisobella написа:...
п.п. сега разбирам защо е хлЕбарки... аз си викам "кво е тва ударение,некав лаф ли ще да е?" пък то...цензурира думата хахахах
Хахахха... аз пък преди не виждах напълно изписана цялата дума и се чудех защо :) (с многоточие... сякаш е нецензурна дума :lol:) И аз сега разбрах защо е така :lol: :roll:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

aL` написа:Даа в 50А преди седмица-две също минаха на проверка.
Та спим си дружно със съквартирантите (това към 11часа някъде), обаче по едно време се събуждам- някакво раздвижване из стаята.
- "Някой спи, а".
Гледам една леличка стои на вратата и брои столовете, масите и пр. ( казвам си на ум "к`во пък прави тая тука" - " я чезни ма" добавя ума ми). Момчетата ми разясняват, че това е Геновева( Геновева, Геновева. "Домакинката". Аааа тази Геновева. Всъщност мислех си за "Многострадална Геновева". Както и да е.)
От тогава се чувствам малко несигурен. Ами, тя жената чукала, чукала и никой като не й отворил си отключила сама и хоп, в стаята. Че и вика "Някой спи, а" ( а някой влиза без позволение, а?)
След няколко дена дойдоха да пръскат за хлEбарки. За щастие този път не нахълтаха в стаята. За сметка на това вратата изяде няколко здрави тупаника. Отваряме ние- чува се едно бързо - "Пръскаме за хлEбарки". След това някакъв човечец с пръскачка на гръб се развилня в банята, коридорчето и стаята и си излезе така бързо, както беше казал "Пръскаме за хлEбарки". Голяма ловкост, голямо нещо. Мисля, че е бил барета. Много бърз беше !!!
ХлEбарки. . . още си имаме. За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.
то, той сто на сто не е пръскал, че да не се хаби материал

а само е имитирал и си е припявал - пръс-пръс-пръс
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”