та,за да не разваляме серията
1. магии някакви правила ли си? Ако да-какви?
2. Аниме гледаш ли? т.е. японска анимация?
3. Вярваш ли на разните оракули за предсказване на бъдещето?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

1. Правила съмPisobella написа:чак и аз се очудвам че успя.....
та,за да не разваляме серията![]()
1. магии някакви правила ли си? Ако да-какви?
2. Аниме гледаш ли? т.е. японска анимация?
3. Вярваш ли на разните оракули за предсказване на бъдещето?

Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Ганди казва "Има много каузи, за които бих умрял, но нито една, заради която бих убил." Е, аз пък мисля, че е безсмислено да умирам за някого... Как бих могла да му бъда полезна тогава? Но, честно казано, в определени екстремни моменти и ситуациии човек е способен на учудващо героични постъпки, така че не отхвърлям идеята като цяло. Ако пък ме питаш някак по-преносно, просто дали бих направила всичко за някого - да, бих. Готова съм на какво ли не за хората, които истински обичам.Бавария написа:Има ли човек, заради който би, така да се каже, умряла?
Аз съм скромна - искам просто да си подредя живота и да ми стигне времето да видя и да направя всички онези неща, които съм си планирала за неопределен момент в бъдещетоБавария написа:Кое ти е най-силното желание?
Имаше го този въпрос някъде. Да, лесно се доверявам. Аз като цяло съм страшно искрена и някак си несъзнателно очаквам същото и от другите по default. Често се оказвам така в доста странни ситуации, а веднъж и до полиция се стигна, но това е друг въпрос...Бавария написа:Лесно ли се доверяваш на хората?

Обикновено ги правя за себе си, понеже принципно е опасно човек да прави магия на друг, да не говорим пък без неговото знание. Но, да, нека кажем, че едно време, когато бях още млада и глупава пробвах да направя такова нещоMethuselah написа:Разкажи поне за една магия която си направила. На какъв човек, защо, какъв беше ефекта и т.н.

1. Била съм все още твърде млада, за да се интересувам от държавна политика тогаваKristo написа:1. Кой е бил кмет на Бургас, когато си се родила?
2. За международна политика пък да не говорим...Kristo написа:2. А на Симитли?
3. Аз БГ музика не слушам, там всички си ми изглеждат гейскиKristo написа:3. Кой по-*ей - Дони или Стенли?
4. "Мразя" е силна дума, която не бих използвала, за даKristo написа:4. Кой твой роднина мразиш?
5. Ами няколко хиляди са, по именно ли трябва да ги изреждамKristo написа:5. С кого от форума не би имала връзка?
6. Даскал - т.е. мой преподавател в СУ? Ами ние си имаме само двама мъже - единият е 50 годишиен индиец със семейство, а другият младичкият преподавател по хиндиKristo написа:6. С кой даскал би имала?
7. Доколкото помня от едно твое предишно мнение във форума - френски философ някакъвKristo написа:7. Кой е Жан-Пол Жак?
8. Някой, с когото явно още не ми се е наложило да се запознаяKristo написа:8. А Себбастиан Шварц?
9. Миталика?Kristo написа:9. Назови 3 тъпи песни на Миталика?
10. Не знам дали струват, но пък ти сигурно ще ми кажеш?Kristo написа:10. А защо мислиш, че останалите струват?
11. Против чалгата, фор лайфKristo написа:11. Против чалгата или против метъла си?
12. НемислимKristo написа:12. А как ти се види дует между Менсън и Малина?
13. Примерно, Менсън се дере с пълно гърло, а Малина си тресе задните части полугола някъде наоколо (те чалга певиците само това могатKristo написа:13. А сега си представи видео-клипа им...
14. Famous People born on January 13th:Kristo написа:14. Изброй 5 известни личности родени на 13.01?
15. А цялото му родословно дърво не ти ли трябва?Kristo написа:15. Как се казва убиеца на Христо Ботев?
16. А в каква поза е умрял интересно ли ти е?Kristo написа:16. А на Хаджи Димитър?
17. Ех, тоя комунизъм бре...Kristo написа:17. А на Андрей Луканов?
18. Аз съм пасс, но мерси за предложениятаKristo написа:18. Кой би предпочела за гаже - Малкия Маргин или Големия Маргин?
19. И двамата не ме кефят... Абе аз не казах ли нещо за бг изпълнителите някъде по-горе...?Kristo написа:19. А между Любо от ТЕ и Дичо от Д2?
20. Цяла нощ няма да мога да спя от мисли по този важен глобален въпрос...Kristo написа:20. Кой музикант от БТР, пръв обръща резбата?
21. Това, че изобщо не ги е грижа за проблемите на студентите. И не ми казвайте, че не е така, защото една колежка беше емигрира в САЩ само защото отказаха да махнат от групата ни момчето, което я преби пред всички на рождения й денKristo написа:21. Кое те дразни в СУ и би искала да промениш?
22. Аз съм доста незапозната с рода сиKristo написа:22. Имате ли знаменитости в рода си?
23. Не знам, аз домати не ям...Kristo написа:23. Колко струва кило домати на пазарчето до Славейковото училище в Бургас?
24. Индийският го познавам лично, но с китайският не съм се срещала досега, мисляKristo написа:24. Кой е сегашния Китайски посланик у нас?
25. Не знам, такава музика не слушам.Kristo написа:25. Кои са истинските хора, стоящи зад Горилаз?
26. Нямам телевизор, сериали вече не гледамKristo написа:26. А зад сериала "Вероника Марс"?
27. И с религията ми не познаKristo написа:27. Коя е апокрифната 11-та божа заповед, амин?
28. Ихаа, връщаш ме в детските ми спомениKristo написа:28. Колко е яко Патето Яки?
29. Пак бг историяKristo написа:29. Кой е убиеца на Иванко, убиеца на Асеня?
30. В тоя квартал вече отдавна нищо не ме учудва...Kristo написа:30. Кой герой от сериала "Меден Рудник - Квартала на Богатите" колекционира ламарини за скрап?
31. Не знам. Аз студенти от УНСС мисля, че дори не познавам... или поне никой, с когото някога да съм била близка, като изключим 1, който е модел, но за него не ми се говориKristo написа:31. За кой студент от УНСС, има посветени най-много страници в уикипедия?
32. Айде нека да не ставаKristo написа:32. Колко дни трябва да скъсим, за да "Стане септември май"
33. Ъм... с цифри?Kristo написа:33. Познай как са се записвали егн-тата преди Освобождението?
34. Сигурно пак така, ако изобщо е ималоKristo написа:34. А преди робството?
35. Актьор.Kristo написа:35. Кой е Чък Норис?
36. Имаш пътеписа за София?Kristo написа:36. В коя глава от пътеписа ми за София, има най-много псувни на испански?
Секс поза.Kristo написа:37. Какво значи на жаргон израза scissor sisters?
38. Мързи ме да гледам споменат ли е изобщо..Kristo написа:38. Как се казва човека, от когото Дон Кихот купува Росинант в книгата?
39. Не съм гледала филма.Kristo написа:39. А кой актьор го игра във филма?
40. Като стана астроном, ще ти кажа...Kristo написа:40. Защо учените нямат обяснение за явлението "квазар"?
41. Не следя дори футболните новини, пък ти за хокей ме питашKristo написа:41. Кой последно спечели купа "Стенли"?
42. Не играя никакви видео, нито компютърни игри.Kristo написа:42. Коя японска видео-игра е известна с връзката си с "Божествена Комедия"?
bden-pa - гледай какво е звучноKristo написа:43. Ай последен въпрос, че ме мързи - Как би искала да се казваш според тибетската терминология?

black_lady написа:Kristo написа:
35. Кой е Чък Норис?
35. Актьор.
Smoking Mirror написа:Еееееееееее, как може. Още малко ще кажеш и че ктхулху не съществува. аз съм ти обиден

1. Полезни за моя милостPisobella написа:1. С какви магии се занимаваш по принцип?
2. Само Уика ли си практикуваш ?
3. Черна или бяла магия? А изобщо съществува ли такова разграничение?
4. Какво ти се иска да направиш,ама не ти стиска? Като магия
5. Не се ли сети да си развалиш любовната магия с друга ..магия?
6. С кви карти гледаш ?А с други оракули?
![]()
7.Можеш ли да ми метнеш сега едни карти и да ми кажеш кво излиза? Без въпрос - общо гледане е така?

1. Не ме притеснява, защото са ми подаръци, а подарък не се връщаPisobella написа:1.Не те ли притеснява че имаш 3 колоди Таро? А знаеш ли защо ти задавам този въпрос?
2. Само на келтски кръст ли си редиш картите?![]()
3.Какви са другите ти 2 колоди ?:)
4. Магии със свеши можеш ли ?Правила ли си ?
![]()
5.Е не можеш ли от разстояние да ми гледаш?Пробвала ли си ?
![]()
6.Кое подреждане ти допада най-много?
7.Коя карта ти харесва най-много в колодата?
8.Кое ти харесва в тарото ?И защо точно него,а не някой друг метод?