Търся някой с история поне 2-ри курс

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Аватар
TheMarto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Търся някой с история поне 2-ри курс

Мнение от TheMarto »

Търся някои специалност история, който да е поне 2ри курс...Пишете ми бързичко...моля....сесията чука на вратата... :cry:
:lol: Много ще съм благодарен, ако оставите някакъв е-майл...Живо се интересувам как протичат изпитите по Стара история, Тракология и особено Археология :)))Моля дайте съвет на първокурсник в беда:))
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аз съм минала съответните изпити...По стара история минах много лесно,Делев е супер пич,не се прави на интересен,ако си знаеш ,ще те прекъсне след 2-3 минути,но зависи какво си изкарал на сем.тестове.По археология ни изпитваше проф.Гетов,който вече не ви преподава,също беше много коректен и не прави проблеми.Но виж-тракологията беше пълен ужас-на теста половината поне бяха скъсани,а имаше и 2-ра част-анализ на текст...Как изкарах 5 един Господ знае...но ако стигнеш до анализа,гледат да ти повишат оценката...Но не е толкова страшно,колкото сигурно някои ти описват,напълно възможно е да изкараш отлични оценки и без да си зубър,от опит го знам.Успех!!! :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Re: Търся някой с история поне 2-ри курс

Мнение от Mira »

малко по-прясно инфо :P Got хубаво е обяснила всичко,по Стара история не е страшно въобще,просто много зависи теста как си направил,на устния след това можеш да си повишиш оценката,но не и да я понижиш....Тракология - потресаващо! :mrgreen: ако изкараш поне 3 на теста отиваш на устен,а там ако се справиш добре може и 6 да ти пише....но ако не изкараш теста директно за септември оставаш :| а теста е просто брутален....на най-дребните подробности,дето не им обръщаме мн внимание като учим :bounce: такаааааа....Археология :lol: сигурно вече здраво са ви наплашили...но не се стряскайте толкова,защото няма да ви ядат,нас миналата година ни изкараха ангелите и половината курс въобще не се яви на редовния...а на септември беше по-страшно :| тези,които ходиха на редовния имат доста високи оценки,от моята група повечето бяха с 6,може би са по-благосклонни и заради проявата на смелост :lol: но почти никой не скъсаха :blackeye: докато на септември изискваха доста повече :roll: все пак - имал си цяло лято на разположение да учиш....
Изображение
Изображение
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll: Не мога да повярвам, какво е станало във факултета... :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

:?:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа::roll: Не мога да повярвам, какво е станало във факултета... :roll:

Какво е станало, колега? :lol:
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

....Археология :lol: сигурно вече здраво са ви наплашили...
кажете как минахте Археологията :banghead:
България над всичко
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”