Jamesmagno написа:81. Мислиш ли, че в "чалга културата" има и позитивни страни?
81. Нищо хубаво няма! Налага глупави моди, безсмислена музика и пропагандира хомосексуализъм по доста груб начин. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните мъже (даже познавам доста готини такива, като се замисля), просто мисля, че това не трябва да е нещо, което да се налага по някакъв начин на хората от разни типове със съмнителен етнически произход и то по националните телевизии
Jamesmagno написа:82. След кое е по-вероятно да се обърнеш по улицата - брюнет, блондин или червенокос?
82. Най-често брюнет, сигурно понеже 99% от мъжете тук са тъмнокоси

Но честно казано, бих се обърнала след всеки, който ми мирише достатъчно добре
Jamesmagno написа:83. Ползваш ли някаква козметика? Каква?
83. Имаме си цяла масичка козметика у нас

Чакай да видим... Парфюм, дезодорант, масло за тяло, мляко за тяло, спрей за тяло, крем за лице, маска за лице, крем за очи, нощен крем, хидратиращ крем, крем за ръце, крем за крака, пудра за тяло, пудра за лице, 10тина вида спирали за очи, гланц, червило, балсам, тоалетно мляко, лосион, лак за коса, сенки, моливи, крем за слънце, ролл-он, интимен крем, интимен дезодорант, тоалетна вода, купища шампоани, балсами и маски за коса.... Ох, за толкова се сещам засега само. Има и още, ама масичката ми е твърде далеч, за да се кьоря толкова много
Jamesmagno написа:84. Според теб, срамно ли е мъж да плаче открито?
84. Еми резил си е

Ако мъжът не е достатъчно психически стабилен, за да подкрепя жената, то той не е достатъчно мъж. Изобщо не ми харесват разни ревящо емо лигльовци... Уравновесените емоционално, силни мъже рул
Jamesmagno написа:85. Едно убийство може ли да бъде оправдано?
85. Да, може. Има хора, които са опасност за себе си и за всички околни... най-добре би било за всеобщия мир и сигурност да ги няма.
Jamesmagno написа:86. А една изневяра?
86. Зависи какво значи "изневяра". Може би бих простила на гаджето ми, ако целуне друга или спи с друга просто ей-така, макар че после ще ми е трудно да му вярвам някога пак (най-добре ако го прави, аз да не разбирам, обсъждали сме го с него!). Но да го гледам да се влюбва в някоя друга...? Това би обезсмислило цялата ни връзка. Нещата се провалят, когато се намесят чувства към трети човек! Е, на мен не може да ми се случи, просто понеже се влюбвам единствено в хора, с които сме се познавали и сме били приятели дълго време преди това, така че ноу уей просто
Jamesmagno написа:87. Можеш ли да простиш на приятел, който те е предал по гадничък начин, дотолкова че да си възобновите предишните добри отношения?
87. Не. Дори да му простя, съмненията ще ги има и никога нищо няма да бъде същото. Така че най-добре ще бъде да направя услуга и на двамата и просто да не прощавам
Jamesmagno написа:88. Имаш ли мръсно (под)съзнание? (Дори не знам защо те питам...

)
88. Много мръсно съзнание имам

Толкова, че чак не ме е срам
Jamesmagno написа:89. Кое е любимото ти митологическо същество?
89. Драконите от ведийската митология
Jamesmagno написа:90. На кое се подчиняваш повече - на чувствата/интуицията или на здравия разум/чистата логика?
90. Гледам да е на здравия разум

Но съм жена и честичко разчитам и на силно развитата си интуиция
Jamesmagno написа:91. Хомофоб ли си?
91. Не, разбира се - нали съм си излизала и с жени
Jamesmagno написа:92. Склонна ли си да забелязваш и най-дребните детайли около себе си?
92. Аз рядко забелязвам детайли

Може би се дължи на това, че съм късогледа, знам ли
Jamesmagno написа:93. Като кой бог(иня) би се описала и защо
93. Кали - индийската богиня на смъртта и разрушението
Jamesmagno написа:94. Кое е по-добре: да ти дадат подарък или да ти дадат пари сам да си купиш нещо?
94. Подаръкът

Поне ще има някаква сантиментална стойност, докато парите от практична гледна точка са си добре, но пък бързо се харчат и от тях не остава спомен след време.
Jamesmagno написа:95. Перфекционист ли си?
95. Само в някои отношения
Jamesmagno написа:96. Кое понасяш по-трудно: жегата или студа?
96. Жегата ме убива

Както един колега казва - слънцето не ме харесва. И както приятелят ми веднъж добави - защото го засенчавам...
Jamesmagno написа:97. Кой от смъртните грехове най-много би спомогнал за това да гориш в ада?
97. Lust
Jamesmagno написа:98. Как би протекъл един идеален ден за теб?
98. С много... смях

Добре, и по другия начин пак става
Jamesmagno написа:99. Мразиш ли ме след всички тези въпроси?
99. Имах тайни подозрения, че нещо такова ще направиш

Но не, теб не мога да те мразя.
Jamesmagno написа:100. А не смяташ ли, че си ги залужи?

100. Не! Наистина не го заслужих...