що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Дано се сещате за КОГО говоря
Както и да е...
девствеността-гордост или проблем?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Спокоен съм за 2ма мъртъвци, споко, просто образовам младежта.arielle написа:ей, ей, хора, успокойте се бре, моля ви се, пийс, плийзuser-1209 написа:А ти като си такъв разбирач, се научи, че се слага интервал след препинателния знак - не преди него![/b]
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
не внимаваш
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз не знам за какво говориш!Hobbledehoy написа:arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не внимаваш
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Преди в подписа му пишеше "кой", а не "кого".arielle написа:що да е грешка? правилната форма е кого, а не кой.. я помисли малко, пийнете всичките по една студена вода, замълчете за половин минута (сигурно повече няма да може) и тогава приказвайте, че вярно голяма говорилня станаПаган написа:Их, не му бях забелязал грешката в подписа.Hobbledehoy написа:Ами ограмоти ме,бате!
Както и да е...![]()
![]()
![]()
Аз това имах предвид.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Ама ти пак нищо не написаГост написа:Not true.John_Coffey написа:Ц "ц"!Гост написа:ЦJohn_Coffey написа:БашГост написа:едвалиJohn_Coffey написа:И ти нищо не каза, ама нейсе![]()
![]()
![]()
Разбира се, че има момчета, които могат да отказват - аз съм жив пример. Хич нямам намерение да пиша в такива лишени-от-смисъл теми, но просто трудно ще оставя твоето "ц" да е последното![]()
Пуста гордост...
Не говорим за крокодили, а по принцип. Момче си се натиска с мацка
и ей така изведнъж, от нищото, я реже. Познавам само един такъв
пример ама той се е гаврел нещо, така че не се брои.
Искаш да кажеш, че мен са ме харесвали само крокодили, така ли?
Защо си мислиш, че отказвам само на крокодили?
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Темата си е обречена по дифолтarielle написа:господи, тук отдавна всеки си приказва нещо и даже е малко съмнително някой слуша ли го въобще/ чете (в случая) тая тема отдавна не е това, което беше май..тука и на крокодили взеха да се обиждат вече
![]()
![]()
![]()
Пък и ние с Госта и крокодилите добре си се разбираме