Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
факт е, че няма да има кой знае какви последици... дори да е освободен от длъжност, въпросният индивид няма да си понесе заслуженото правно наказание, каквото би понесъл всеки друг в правноорганизираните държави!
и затова, както каза един в интернет - остава единствено публичното унижение, като вид възмездие, което момичето се е осмелило да покаже!
и затова, както каза един в интернет - остава единствено публичното унижение, като вид възмездие, което момичето се е осмелило да покаже!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За съжаление, качеството на последните две клипчета е повече от ужасно, това че картината е накъсана се преживява, но на второто звукът ми е накъсан боквулно по срички. Накрая не разбрах Тотка Монова какво точно каза, май че е уволнила Ангелов, но на края на предаването водещите казаха, че заявила, че е върнат на работа? Нещо съвсем се оплетох, ама то нищо не се разбираше от накъсаност.
Някой да знае част 5 и 6 да са качвани другаде?
Някой да знае част 5 и 6 да са качвани другаде?
~ Кътчето ~
- Rest[in]Pieces
- В началото бе словото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не.Joker написа:Абе, само на мен ли ми се вижда много разтропано парче?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- PrincessSuperstar
- Драскач
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re:
за журналист стааа, но тъпее...Шепот написа:А българският съд не винаги може да се нарече компетентен, уви.
Ubi concordia, ibi victoria!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Re: Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК
" Rest[in]Pieces:
inaccessibility написа:
факт е, че няма да има кой знае какви последици... дори да е освободен от длъжност, въпросният индивид няма да си понесе заслуженото правно наказание
А ти що определяш кой какво заслужава? Да не си някакво по-висше създание?"
личното ми мнение си е лично мнение и дори да трябва да обясня, защо мисля така, то по никакъв начин не си заслужаваше да отговарям и на тъпия ТИ коментар!
inaccessibility написа:
факт е, че няма да има кой знае какви последици... дори да е освободен от длъжност, въпросният индивид няма да си понесе заслуженото правно наказание
А ти що определяш кой какво заслужава? Да не си някакво по-висше създание?"
личното ми мнение си е лично мнение и дори да трябва да обясня, защо мисля така, то по никакъв начин не си заслужаваше да отговарям и на тъпия ТИ коментар!
А вярно ли е, че са обещали на Ангелов да го върнат на работа, след като поутихне скандала около сексуалния тормоз???? Защото нямало достатъчно доказателства да бъде осъден, тъй като записът не се счита за доказателствен материал. А какво би могло да е?
Моля ви, ако някой разбере, да пише тук. Ако този човек се върне, аз се изнасям от факултета!
Моля ви, ако някой разбере, да пише тук. Ако този човек се върне, аз се изнасям от факултета!
е какво друго очаквате, след като се е опитала "да си търси п-та" чрез ТВ...
Ubi concordia, ibi victoria!