Пич, с арогатния си начин на изразяване не постигаш нищо освен не особено положителнотп мнение у хората, които четат мненията ти. Ако това ти е целта - да изпъкнеш като го разтваряш отвореняк със самочувствие на вечно прав...ок, в противен случаи си прочети поста и се замисли дали тук е мястото да си изкарваш огорчението от животаHobbledehoy написа:Switched,ако твоята приятелка е достатъчно морална да го прави всяка вечер с този,който и плаща сметката,то се надявам да вземаш стипендия.И то добра.Ако не си забелязвал ,има и такива момичета,които след първата водка(пак зависи от килограмите ,де) харесват всички момчета,а има и такива,които по принцип си ги харесват.Като им е кеф да се праскат на поразия-да се праскат,ама защо трябва и да ги уважавам.
Не е особено подходящо да ми се правиш на социолог или психолог,както и да ми генерелизираш.Опитай се да осмислиш позицията си преди да аопострофираш останалите и самоцелно да употребяваш думички,които си чул от Иво Инджев докато си си пощил въшките.Освен това вече ви видях с Ози какви сте ми цървули в една друга тема.![]()
По темата, имаш интересна логика. Значи всяко момиче готово да легне с повече от две момчета през живота си има намерение и да кръшка с всеки срещнат мъж? Просто говорим за различни неща. Явно си сложил емотиконката, за да изразиш мнението си за "пачаврите", но тъй като темата е конкретно за девствеността реших, че се мръщиш на това, че почти няма такива "запазили честта си".
ПП. Нито използвам думички самоцелно, нито се правя на психолог нито на социолог. Държа да отбележа, че и Иво Инджев не съм го слушал нито имам въшки.
А, да : РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ ДА НАРЕЧЕТЕ НЯКОГО ЦЪРВУЛ(/ТЪПАК/МАЛОУМНИК...) НЕ ПРАВИ ТЕЗАТА ВИ НИ НАЙ-МАЛКО ПО-ВЯРНА. Излишна употреба на caps lock, нали? Всъщност излишен post, можеше просто да те нарека цървул и да се считам за прав