Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

е някои сега започват :roll:
България над всичко
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Какво й се плашите на тая анкета. На нас преди време асистентът Мишев ни обясни - да има въпроси за историята /предполагам на България/ и горе-долу анкетираните да са поне от две поколения / така и направих и аз/ - общо взето нищо сложно - иска се да измислиш въпросите. А това за доклада - предполагам, че е някакъв извод или анализ на анкетата. Така беше при нас, не ангажирам никого с моето мнение, дано поне да не съм навредила....
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Mira написа:първо: теста при Матанов ще е втората седмица на втория семестър/началото на март/ и ще е върху "Средновековните Балкани",но ще имаме тест и върху упражненията,който ще е втората седмица на януари...от двата теста ще се образува 1/2 от оценката по балканска... :lol:

ПП:Раче,не знам във вашата специалност дали ще бъде същото,но за балканска ни казаха,че лятната сесия изпита ще е писмен... за около 1 час пишем "есе"/теглим 2 теми и избираме по коя от двете да пишем/ :lol: а ако не сме доволни от оценката си от теста през март или ако имаме 2,трябва да се явим по-рано в деня на редовния изпит,за да правим пак тест върху материала от първия семестър....уффф,стана дълга и широка :P
:shock:
Ние нямаме упражнения.. Питахме го миналия път и ни каза първата седмица.. Тц тц тц..
Ако наистина е есе втория семестър... СУУУПЕЕЕРРРР :)
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ами доклада трябва да са изводи от анкетата предполагам,но мен ме притеснява друго - носят се разни слухове за 15 стр. доклад.... :lol: та ако някой е наясно точно колко трябва да е дълго това обобщение плссс да сподели :oops:
Раче,асистентката каза,че теста ще е втората седмица на втория семестър,защото първата седмица още не сме били правели разлика между ваканция,сесия и семестър,та... :lol: не знам при вас как ще е :roll:
Последно промяна от Mira на 03 Дек 2007, 22:05, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Мерси за информацията :)
Изображение
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

може ли някой от 4 курс да ми разясни малко въпроса със специализациите,по-конкретно тези по нова обща и по нова българска и коя от двете е по-добра
istori4ka
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

snowwhite написа:може ли някой от 4 курс да ми разясни малко въпроса със специализациите,по-конкретно тези по нова обща и по нова българска и коя от двете е по-добра
Нова обща, ако си имала при Гаврилов няма нужда да обяснявам защо :)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Е, аз мисля нова българска...
^KeN^
В началото бе словото
Обратна връзка:

...

Мнение от ^KeN^ »

Хей,хора...кажете ми ако някой от вас е ходил на курсове по история при Георги Николов(преподавател в СУ по история).Искам да знам дали наистина е толкова добра подготовката и също така имам и дръги въпроси,свързани с курсовете..Благодаря предварително!?!Приемам лични съобщения :wink:
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

колеги,може ли някой да сподели на кои теми точно ще ни е теста по византинистика другата седмица?разбрах,че християнството отпада....?
Изображение
Изображение
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Не искам да ви притеснявам колеги, но Големите Братя ни наблюдават зорко и тук, даже и хабилитираните :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

и защо трябва да сме притеснени?!? :? ние нищо лошо не си пишем :wink:
та някой от второкурсниците може ли да ми отговори на въпросчето горе,че не съм много сигурна точно кои теми сме взели и кои - не :lol: а не бях в сряда и не знам какво е казал :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Re: Историциииии.......

Мнение от Марто »

Въпросите по Византия за теста са:
Кризата в Римската империя.
Диоклециан, реформи, тетрархията и др.
Константин и неговото управление. Първи вселенски събор, Медиоалнски едикт, преместване на столицата в Константинопол...
Наследниците на Константин.
Управлението на Юлиан Апостат.
Втори, Трети и Четвърти вселенски събор както и Разбойнически събор.
Несторианство и монофизитство.
Монашество.
Joker
Легендарен флуудър

Re:

Мнение от Joker »

tamerlan написа:Не искам да ви притеснявам колеги, но Големите Братя ни наблюдават зорко и тук, даже и хабилитираните :lol:
Теб май са те изловили днес.... :?
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Историциииии.......

Мнение от tamerlan »

Ахам, както си пих биричката... мани мани, човек никъде не може да е спокоен вече :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “ИФ”