Историциииии.......
Модератор: sientelo
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Какво й се плашите на тая анкета. На нас преди време асистентът Мишев ни обясни - да има въпроси за историята /предполагам на България/ и горе-долу анкетираните да са поне от две поколения / така и направих и аз/ - общо взето нищо сложно - иска се да измислиш въпросите. А това за доклада - предполагам, че е някакъв извод или анализ на анкетата. Така беше при нас, не ангажирам никого с моето мнение, дано поне да не съм навредила....
- ra4e^f
- Форумно зомби
Mira написа:първо: теста при Матанов ще е втората седмица на втория семестър/началото на март/ и ще е върху "Средновековните Балкани",но ще имаме тест и върху упражненията,който ще е втората седмица на януари...от двата теста ще се образува 1/2 от оценката по балканска...![]()
ПП:Раче,не знам във вашата специалност дали ще бъде същото,но за балканска ни казаха,че лятната сесия изпита ще е писмен... за около 1 час пишем "есе"/теглим 2 теми и избираме по коя от двете да пишем/а ако не сме доволни от оценката си от теста през март или ако имаме 2,трябва да се явим по-рано в деня на редовния изпит,за да правим пак тест върху материала от първия семестър....уффф,стана дълга и широка
Ние нямаме упражнения.. Питахме го миналия път и ни каза първата седмица.. Тц тц тц..
Ако наистина е есе втория семестър... СУУУПЕЕЕРРРР
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ами доклада трябва да са изводи от анкетата предполагам,но мен ме притеснява друго - носят се разни слухове за 15 стр. доклад....
та ако някой е наясно точно колко трябва да е дълго това обобщение плссс да сподели
Раче,асистентката каза,че теста ще е втората седмица на втория семестър,защото първата седмица още не сме били правели разлика между ваканция,сесия и семестър,та...
не знам при вас как ще е 
Раче,асистентката каза,че теста ще е втората седмица на втория семестър,защото първата седмица още не сме били правели разлика между ваканция,сесия и семестър,та...
Последно промяна от Mira на 03 Дек 2007, 22:05, променено общо 1 път.

...
Хей,хора...кажете ми ако някой от вас е ходил на курсове по история при Георги Николов(преподавател в СУ по история).Искам да знам дали наистина е толкова добра подготовката и също така имам и дръги въпроси,свързани с курсовете..Благодаря предварително!?!Приемам лични съобщения 
Re: Историциииии.......
Въпросите по Византия за теста са:
Кризата в Римската империя.
Диоклециан, реформи, тетрархията и др.
Константин и неговото управление. Първи вселенски събор, Медиоалнски едикт, преместване на столицата в Константинопол...
Наследниците на Константин.
Управлението на Юлиан Апостат.
Втори, Трети и Четвърти вселенски събор както и Разбойнически събор.
Несторианство и монофизитство.
Монашество.
Кризата в Римската империя.
Диоклециан, реформи, тетрархията и др.
Константин и неговото управление. Първи вселенски събор, Медиоалнски едикт, преместване на столицата в Константинопол...
Наследниците на Константин.
Управлението на Юлиан Апостат.
Втори, Трети и Четвърти вселенски събор както и Разбойнически събор.
Несторианство и монофизитство.
Монашество.
Re:
Теб май са те изловили днес....tamerlan написа:Не искам да ви притеснявам колеги, но Големите Братя ни наблюдават зорко и тук, даже и хабилитираните
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Re: Историциииии.......
Ахам, както си пих биричката... мани мани, човек никъде не може да е спокоен вече