КАК ПРАЗНУВАХТЕ 8-ми декември?

Къде да празнуваме студентския празник? Как прекарахме на последния 8-ми? Място за оферти от фирми и студенти. Спазвайте добрия тон и не прекалявайте, защото ще бъдете баннати
Аватар
softy
От дъжд на вятър

КАК ПРАЗНУВАХТЕ 8-ми декември?

Мнение от softy »

Офертите бяха много, всеки избра това, което му допадна. Доволни ли сте от начина, по който празнувахте тази година студентския празник? Впечатления, мнения... и може би предложения за следващата година ????
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

ми горе-долу. Не беше това което очаквах и нещата не се развиха по план,но иначе беше добре.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ние си изкарахме СУУПЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРР :lol: :lol: :lol:
Много съм доволна,ама много! И от хотелчето,и от дискотеката,и.. от всичко :D Радвам се,че сами си организирахме всичко,а не с фирма,много е яко така. Да береш плодовете на труда си. Сочни сооочни плодове..
Беше много топличко,по пуловер можеше да се разхождаме,стаите/апартаментите в хотела бяха невероятниии...Клубът също,с всякаква музика.. Кръчмите бяха ОК :P
Super super
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

ra4e^f написа:Ние си изкарахме СУУПЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРР :lol: :lol: :lol:
Много съм доволна,ама много! И от хотелчето,и от дискотеката,и.. от всичко :D Радвам се,че сами си организирахме всичко,а не с фирма,много е яко така. Да береш плодовете на труда си. Сочни сооочни плодове..
Беше много топличко,по пуловер можеше да се разхождаме,стаите/апартаментите в хотела бяха невероятниии...Клубът също,с всякаква музика.. Кръчмите бяха ОК :P
Super super
Къде бяхте?
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Супер беше! Не бях с колеги, а с едни приятели и с гаджето, не беше някакво организирано мероприятие, но беше страшно хубаво. Хванахме си влак за един град към централна България, където има много хубави рок-заведения, и висяхме там до първия влак за София. Няма спане, няма хотели, няма такива работи. Страхотно преживяване със страхотни хора! Не съжалявам, че избрах да празнувам с тях именно по този начин. :wink:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

HeyGod написа:Къде бяхте?
В Сандански
Изображение
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Супер злееееееее :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!:
Обслужването просто беше без коментар :x :x :x
УЖАС
Иначе купона беше на max :D :D :D
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Нямам сили да разказвам. Ще кажа само две неща. Гърция. Смачкахме се. :headbang:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

София. Смазващо добре, просто супер. Като всеки друг път с тази компания, 8 декември не беше по-различен, просто поредното махане на глава.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Ние бяхме в един колега, в квартирата му. Беше точно това, което очаквах - нещо средно. На моменти беше доста забавно, в други - не. Като цяло съм доволна.
Изображение
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен :)
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Veles написа:Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен :)
И ние бяхме в Тримата мускетари !!!! :) На кой етаж сте били... аххх как не сме се засекли по-рано. Впрочем-едвам издържахме. Искахме да си поръчаме Жега в центъра на София-поздрав, но така и не стигнахме до поздрава
Изображение
Аватар
Veles
В началото бе словото

Мнение от Veles »

Бяхме на горния етаж една дълга маса точно до стълбите.
Ама тоя оркестър май изпълняваше само авторски песни. :)
После се изнесохме в Даун Таун ама нещо останахме малко разочаровани оттам.
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Значи сме минавали покрай вас, когато излизахме за малко свеж въздух, защото долу НЕ СЕ ДИ-ША-ШЕ! Бяхме надолу по стълбичките,точно до една компания от Пирдоп,която ми бъркаше в здравето;) А оркестъра..изпълняваше мн песни по тяхно желание,на въпросната групичка.
А вие ли искахте поздравите за София?? :) По едно време имаше и такива..
В Down Town бяхме на 7ми вечерта,пускаха всякаква музика,хаус,техно,чалга..беше много готино. ЗНачи-добре,че не сме ходили на 8ми :roll:
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Veles написа:Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен :)
В "Тримата мускетари" нях на осми преди 2 години и направо се отвинтихме! Имаше цигански оркестър и мангалите искаха да си ходят с една от колежките :)

Лудница пълна! Можеше да се види как австриец играе кръшни кючеци и пее Черно фередже на български (мое дело е това :)
Заключено

Обратно към “8-ми декември”