КАК ПРАЗНУВАХТЕ 8-ми декември?
КАК ПРАЗНУВАХТЕ 8-ми декември?
Офертите бяха много, всеки избра това, което му допадна. Доволни ли сте от начина, по който празнувахте тази година студентския празник? Впечатления, мнения... и може би предложения за следващата година ????
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми горе-долу. Не беше това което очаквах и нещата не се развиха по план,но иначе беше добре.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ние си изкарахме СУУПЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРР
Много съм доволна,ама много! И от хотелчето,и от дискотеката,и.. от всичко
Радвам се,че сами си организирахме всичко,а не с фирма,много е яко така. Да береш плодовете на труда си. Сочни сооочни плодове..
Беше много топличко,по пуловер можеше да се разхождаме,стаите/апартаментите в хотела бяха невероятниии...Клубът също,с всякаква музика.. Кръчмите бяха ОК
Super super
Много съм доволна,ама много! И от хотелчето,и от дискотеката,и.. от всичко
Беше много топличко,по пуловер можеше да се разхождаме,стаите/апартаментите в хотела бяха невероятниии...Клубът също,с всякаква музика.. Кръчмите бяха ОК
Super super
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Къде бяхте?ra4e^f написа:Ние си изкарахме СУУПЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРР![]()
![]()
![]()
Много съм доволна,ама много! И от хотелчето,и от дискотеката,и.. от всичкоРадвам се,че сами си организирахме всичко,а не с фирма,много е яко така. Да береш плодовете на труда си. Сочни сооочни плодове..
Беше много топличко,по пуловер можеше да се разхождаме,стаите/апартаментите в хотела бяха невероятниии...Клубът също,с всякаква музика.. Кръчмите бяха ОК![]()
Super super
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Супер беше! Не бях с колеги, а с едни приятели и с гаджето, не беше някакво организирано мероприятие, но беше страшно хубаво. Хванахме си влак за един град към централна България, където има много хубави рок-заведения, и висяхме там до първия влак за София. Няма спане, няма хотели, няма такива работи. Страхотно преживяване със страхотни хора! Не съжалявам, че избрах да празнувам с тях именно по този начин. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен 
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
- ra4e^f
- Форумно зомби
И ние бяхме в Тримата мускетари !!!!Veles написа:Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен
Бяхме на горния етаж една дълга маса точно до стълбите.
Ама тоя оркестър май изпълняваше само авторски песни.
После се изнесохме в Даун Таун ама нещо останахме малко разочаровани оттам.
Ама тоя оркестър май изпълняваше само авторски песни.
После се изнесохме в Даун Таун ама нещо останахме малко разочаровани оттам.
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
- ra4e^f
- Форумно зомби
Значи сме минавали покрай вас, когато излизахме за малко свеж въздух, защото долу НЕ СЕ ДИ-ША-ШЕ! Бяхме надолу по стълбичките,точно до една компания от Пирдоп,която ми бъркаше в здравето;) А оркестъра..изпълняваше мн песни по тяхно желание,на въпросната групичка.
А вие ли искахте поздравите за София??
По едно време имаше и такива..
В Down Town бяхме на 7ми вечерта,пускаха всякаква музика,хаус,техно,чалга..беше много готино. ЗНачи-добре,че не сме ходили на 8ми
А вие ли искахте поздравите за София??
В Down Town бяхме на 7ми вечерта,пускаха всякаква музика,хаус,техно,чалга..беше много готино. ЗНачи-добре,че не сме ходили на 8ми
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
В "Тримата мускетари" нях на осми преди 2 години и направо се отвинтихме! Имаше цигански оркестър и мангалите искаха да си ходят с една от колежкитеVeles написа:Ние бяхме на 7-ми вечерта в "Тримата мускетари" ама нещо не сме много доволни. Но пък за сметка на това в сабота се разбихме от обикаляне. До Мелник, Рупите, Роженския манастир, Петрич и вечерта един здрав купон в хотела. Но като цяло бях много доволен
Лудница пълна! Можеше да се види как австриец играе кръшни кючеци и пее Черно фередже на български (мое дело е това