Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
33
В началото бе словото

Към търговеца на кристал

Мнение от 33 »

Какво е caps? И защо се стресна за Камен Ковачев? И на мен ми е отдавна съмнителен, ама просто отстрани, а пък ти явно имаш нещо по-отвътре...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Търговецът на кристал написа:Абе, хора, явно сте отскоро - и преди няколко години пак имаше нещо подобно, но се потули, защото нямаше скрити камери и подобни. Човекът откънтя много бързо - но дали имаше нещо вярно или не, никой не разбра.
33,
....
Тъкмо бях приета във Факултета и така и не разбрах подробности, нито дали беше вярно, в крайна сметка. Но клеймото остава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Serpico
В началото бе словото

Мнение от Serpico »

Здравейте колеги, на този линк има всичките части на господарите.
http://www.vbox7.com/search/?offline=1& ... %9C%D0%9A+

Голяма попара е надробил този човек, но ми се струва, че тази мацка си го е просила! Въпреки всичко е недопустимо за преподавател дори и в непрестижен университет какъвто е СУ.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Мила написа: Обаче тя е трябвало да се обърне първо към декан, ректор и прокуратура, а не към тенденциозно, жълто по характер предаване.
хе хе хе, прочети и това ;) може да си промениш малко мнението.. И евала му правя на предаването,ако ще и пембено да е!

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1133968

"От СУ съобщиха, че студентката е подала оплакване за сексуален тормоз още на 6 март т.г. На 26 март от ФЖМК решават и забраняват на Ангелов да й бъде дипломен ръководител, както и да я изпитва."

"Студентката от 4 курс във ФЖМК е сигнализирала за случая "Господарите" още преди месеци, но "Нова тв" излъчва материала едва сега по молба на момичето, което е помолило медийният шум да се вдига едва след като се дипломира. Тя вече не е в България."
Изображение
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

"Гонят професор от университета заради секс тормоз" от същия материал е ...
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мдам... що толкова се напъват да го направят професор, не ми е ясно, ама... Пък млад ще да е защитил професура, така като гледам... :lol:
Интересно ми е какво ще стане с колегите, на които Ангелов е дипломен ръководител тази година. Вероятно ще трябва скоростно да се преориентират.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
albito
В началото бе словото

Свети Борис Ангелов :))))

Мнение от albito »

Леле, тоя най-безсрамно лъже в медиите!!! Личи си от километри!
Вместо да си признае, като се покрие, докато отмине ударната вълна, той се излага като кифладжия. Кофтито е, че в случая той вече няма какво да губи и се хваща като удавник за сламка. И тъй като няма никакви скрупули, може да си съчини всичко! И винаги ще има хора, които да му повярват, защото сме си такива - вярваме на последното, което сме чули. А не се знае дали момичето би се подложило отново на унижението да застане пред камера и да се обяснява – сякаш има какво повече да се каже..

Господинът Ангелов вече няма друг избор, затова ако се поставим на негово място, остава само едно – ДА ЛЪЖЕ ЗА НЕЩА, КОИТО ТРУДНО СЕ ДОКАЗВАТ. Като се замислих за евентуалната му реакция пред медиите, странно но и аз измислих същите оправдания:))

1. 'Тя ми предлагаше пари, за да й пиша оценка' (Абе като го гледам какъв е 'отворен', не би отказал някой и друг лев, за да си купи водчица и цигарки да си пийва в кабинета...А иначе – нещо изобщо не ми изглежда възмутен на записите, напротив – доста е закачлив.

Че ако студентката му е предлагала пари в предишен разговор, ще посмее ли да звъни на Господарите да го записват? Нали той може да се изпусне по време на записа с камерата и тогава те да осмеят нея!Това ще се разбере, защото камерата е на Господарите и момичето веднага им я връща на място – 100% е имало техен човек зад вратата, най-малкото няма така да си оставят скъпата техника без надзор! А в Прокуратурата вече разполагат с двата пълни необработени записа от момента на влизането в кабинета..до излизането).

2. "Ами тя ме заплашваше преди това със саморазправа!" (Хаха – значи тя го е заплашвала преди това, а той впоследствие я кани на гости, щото го кефела – е това не ми се връзва нещо;).

3. "Знаех, че ме снима!" (Е, за това нямам думи! И заради камерата пали цигарка в кабинета си, пийва си алкохол и си ЧАТИ в нета(забележете!)! Няма да се учудя, ако има профили в сайтове за запознанства и с това убива скуката по време на работа, докато му плащат! Аз ако знаех, че ме снимат нямаше да си позволя такова държание - нали след това ще трябва да давам обяснение за него!)

4. "Монтажът е скалъпен, аз отговарям на други въпроси!" (забележете – в такъв случай нейните въпроси трябва да звучат така: Ще се забавляваме или ще лудуваме?А като удариш едно вино какви идеи ще ти дойдат? Хайде, моля те, поискай ми домашния телефон най-после, деее! Давам цунка...вземаш лиии?
Мисля, че ако бяха такива въпросите...някакси трудно след това върви момичето да реагира, че няма да му даде домашния си телефон, няма да му отиде на гости и няма да му даде ЦУНКА!)

Във връзка с това...сигурна съм, че Господарите не биха си позволили манипулация с монтажа в случая. Да не са идиоти? Със сигурност знаят, че ще се стигне до проверка по случая и че пълният запис ще бъде изследван и че са подсъдими, ако са изопачили нещата. Много ясно, че на никой не му се слуша 3 часов разговор, пълен с глупостите на тоя - отсято е най-важното и скандалното.
Btw записът вече е иззет от Прокуратурата, така че тази теза лесно ще се докаже:)

5. "Тя участва в заговор срещу моето избиране в конкурс за...алабала." (А на бас, че момичето дори не е чувало за тоя конкурс:) Ха сега обаче тя да го докаже...щото на хората това им дай - интриги! То не пречи да клеветиш ей така без доказателства - АМИ АЙДЕ И ТОЙ ДА ИЗВАДИ ЗАПИСИТЕ И ТОГАВА ДА ОБВИНЯВА!)

6. "Тя не е подала съдебен иск срещу мен, значи крие нещо!" (Ами колко са момичетата, които дори жалба не подават! И какво - след всичко, което е преживяла с тоя, да се забърква още повече ли? Особено като знаем, че да се занимаваш със съдилища, си е една безкрайна игра на нерви и нищо накрая. И аз не бих го съдила на нейно място, особено ако се бях дипломирала вече...че за какво?)

Е как сега да излязат наяве и другите потърпевши момичета – та те дори анонимността си не могат да запазят, а на всичкото отгоре и ще ги изкарат леки жени, които сами си го търсят!!!

Просто се поставих на мястото на двете страни...А е ясно че Борис Ангелов лъже....Само да не влезе сам в капана си, все пак не сме видели всички записи на Господарите:).
:?:
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

СУ е една фекална дупка. Пълно е навсякъде с такива идиоти - корумпирани, хора с психични отклонения, потенциални убийци, ченгета и сие. За мен СУ = КЕНЕФ. В България няма елитарен университет. Лошото е, че кенефчето СУ яко заблуждава всички и накрая доста хора му падат в капана. Пълно разочарование и объркани сметки.

"...важното е да се пречупиш..." и тоя е изпълзял от кочината на ДС. И него навремето са го пречупили и сега, като пълен боклук си избива комплексите на студентите.
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Защо ли ми намирисва на УНСС или НБУ? :lol:
Както и да е. Гледахте ли НТВ сутринта?
Е, за мен суровият материал би решил всичко, ако наистина завършва със "Знам, че ме записа", както каза Ангелов. Само че "Господари"-те не щат да го пуснат...
Иначе обясненията му звучаха нелогично - факт. Но и Лора и Коритаров не се държаха на ниво. Евалла на Божилова, че само тя имА смелостта да застане пред камерата - макар че мястото на Тотка Монова бе до нея, а не в леглото или където се е намирала в момента на излъчване.
В края на ноември
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

KlimBo написа:СУ е една фекална дупка. Пълно е навсякъде с такива идиоти - корумпирани, хора с психични отклонения, потенциални убийци, ченгета и сие. За мен СУ = КЕНЕФ. В България няма елитарен университет. Лошото е, че кенефчето СУ яко заблуждава всички и накрая доста хора му падат в капана. Пълно разочарование и объркани сметки.

"...важното е да се пречупиш..." и тоя е изпълзял от кочината на ДС. И него навремето са го пречупили и сега, като пълен боклук си избива комплексите на студентите.
Хехе, пак ДС виновна :shock: Колко удобно обяснение... Разтоварва от отговорност всички, които не са се сподобили с честта да бъдат привлечени в службите - вече могат да си отдъхнат, че "НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА" и да престанат да мислят с главите си... Ех...
albito
В началото бе словото

узрявай..ще се пречупиш...

Мнение от albito »

А как да се държат Лора и Коритаров с човек, който ги гледа в очите и ги лъже най-нагло!
На бас, че Господарите ще пуснат записа от сбогуването другата седмица и да видим тогава Ангелов какво ще измисли:)) Гледайте довечера, ако не запразните де..:)
Предаването довечера щяло да е много силно..НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Какво стана с твоето многоточие... :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Самоцитирах се по-горе, мислех че е станало ясно. Случаят, който споменах в началото, бе свързан с името на този същия човек (КК) и много се изненадах, че тъкмо той се е появил да говори от името на СУ. Странно ми стана, дори и да не е имало нищо вярно "тогава" - подробности наистина не знам, бях края на първи курс, но името го помня, понеже много се впечатлих.
Беше ръководител на учебния вестник и адски се радвам, че са го махнали, защото така дойде "нашият" Борис - аka Борис Зл. Павлов. :lol:
В края на ноември
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

брокола написа:
KlimBo написа:СУ е една фекална дупка. Пълно е навсякъде с такива идиоти - корумпирани, хора с психични отклонения, потенциални убийци, ченгета и сие. За мен СУ = КЕНЕФ. В България няма елитарен университет. Лошото е, че кенефчето СУ яко заблуждава всички и накрая доста хора му падат в капана. Пълно разочарование и объркани сметки.

Хехе, пак ДС виновна :shock: Колко удобно обяснение... Разтоварва от отговорност всички, които не са се сподобили с честта да бъдат привлечени в службите - вече могат да си отдъхнат, че "НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА" и да престанат да мислят с главите си... Ех...
Брокола, въобще не си ме разбрал, какво искам да кажа. Когато изпаднеш в подобна ситуация, ела ми се обади.
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Запис от сутрешния блок на Новат ТВ с участието на обвинения от медията за сексуален тормоз преподавател в Софийския университет Борис Ангелов. Линк = >> (от 7.30 нататък)

По време на предаването студенти от 4 курс защитиха преподавателя със становище с аргумента, че записът може би е монтиран, а и някои студентки си го просели... Други студенти изразиха мнение, че трябвало да се видят двете гледни точки, преди да приемаме заключения.

Момченца и момиченца, които сте написали това студентско становище, понеже знам, че четете тук, да знаете, че постъпвате подло и гнусно! Такива продажничета мразя най-много! Нима не е достатъчен само факта, че преподавателят злоупотребява с положението си. Дори да е знаел, че го снимат, това оправдава ли, според вас, поведението му? Какви две гледни точки да се видят? Нима не се вижда ясно, че има злоупотреба с професионалното му положение?!

И аз имах само добри чувства към г-н Ангелов докато ми преподаваше, всъщност нямах особено мнение за него, за мен беше част от факултета като цяло. Значи ли това обаче, че не мога да различа неморалното поведение на преподавателя?

Г-н Ангелов, и вие четете тук, и с вас бих поговорил на живо, но искам да знаете, че паднахте изключително ниско с това ваше поведение! Достойно би било, ако една студентка заочне да ви се "предлага", да й откажете и да кажете на клегите си, евентуално да й преподава някой друг. Нямам нищо против студенти/ки да имат интимни контакти с преподавателите си, това е техен личен избор, но нека да е по собствено желание, а не след злоупотреба с положение от страна на преподавателя!

Накрая на предаването г-н Ангелов казва: "Това ли трябваше да подарим на студентите за 8-ми декември, такова предаване?".

Не, г-н Ангелов, трябваше да им подарите урок по морал. Дано досетливите си го подарят сами!

Егати пародията е този случай! Имам чувството, че разбиранията ни за думата "морал" с много хора се различават...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”