Последваха ексклузивни кадри от разговор в кабинета му.

Утре ще е продължението, което обещава да е още по-скандално...
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Шепот написа:Тия Господари на ефира са големи хитреци. Днес дадоха 3-4 мимунтки след бурна реклама и сега пак го оставиха за утре.
Една фраза на Ангелов ме ужаси "Няма значение колко ще ти пиша... Въпросът е да се пречупиш..."
Просто... не мога да коментирам, нямам думи....
е то във всеки университет е така! Знам от познати случаи за културологията,ма имена не знам. И много други случаи съм чувала да се споменава,в момента се сещам за в ТУ!срам за българското образование

Евалла, градски, съгласна съм с всичко. Особено се дразня, като се каже: "Срам за ФЖМК" и т.н.т. Ще речете, че всички са такива.hypodila написа:Айде и аз да взема отношение, като човек от телевизионния профил... В никакъв случай не защитавам Борис, но в материала на господарите има и доста тенденциозност.
1. Призиви от типа "Бащи не пращайте дъщерите си във ФЖМК" е глупав, циничен и брутален. И едно предаване имащо се за еталон на разследваща журналистика е смешно да го прави. Това е кофти явление, което го има навсякъде. Преди 2 години моя приятелка по същия параграф бе размотавана сумати време в УНСС. Не виждам в случая какво е виновен целия факултет-
2. Този материал е здраво монтиран и спор в това няма. Някои думи на Ангелов спокойно може да са вкарани в друг контекст.
3. Половината от твърденията на девойката при разговора с Мавриков са пълни глупости. Говоря за това що се отнася до учебния процес. Интересно, как мнението на колежката е 100% миродавно? Мога да ви уверя, че не е така.
4. Тука го отдавам малко на лирично отклонение... Има колежки(доколкото знам и въпросната в случая), които отиват на лекции или на работа, все едно ходят на дискотека за да си търсят мъж. Едно е да си добре облечена и поддържана, друго е да викаш "Ела Вълчо изяж ме."
И така като цяло е ясно, че Борето ще го отстранят. В крайна сметка наистина си е надробил кофти попара.