Бихте ли се борили за...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Търговецът на кристал написа:дори и да се клати връзката им, бих изчакала да се разпадне, не бих искала аз да съм причината
И това ми мина през ума. Имах предвид,че няма да нахалствам,няма да се лигавя,това е ясно. Работата е в това,да се навърташ около него, да го разбииираш,да го утешаааваш,да си добрата приятелка,която му помага .. да преживее края на връзката си :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

добре деее... гадно е,наистина,ама... ако си заслужава "инвестицията"-не бих изпуснала :roll: :oops: :D
П.С.: С уговорката,че съм най-малко 99% убедена,че идва въпросния край на връзката им.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Че защо трябва нещо да ме спира? Ако си струва - действам!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

aко е за нещо мимолетно не бих се трогнала от факта,че има гадже.но не бих имала сериозна връзка с него,защото след като толкова лесно каца от цвят на цвят не мога да очаквам много :)е,ако и двамата сме обвързани и не сме доволни защо да не се пробваме.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Смятам, че ако връзката е достатъчно здрава и има истинска любов, не може да се намеси трети човек. Независимо колко се "бори" (То може и буквално да се получи:lol: ) .
Аз лично никога не съм залитала по обвързани мъже. Просто гледам на взаимоотношенията малко по-старомодно - "всичко или нищо" :love3:

Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Pimboli написа:Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:
Доста при това. Е то си зависи и от методите и приомите, които използваш... Но човек влюбен ли е, той е... влюбен ( не мисли, ама хич). :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

сладури...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Pimboli написа:Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:
Унизително? :shock: Предполагам, че зависи от гледната точка, но според мен си е по-скоро вид предизвикателство :P "Cruel Intentions" rulz... :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Ladette
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Ladette »

Предизвикателство - определено! Унизително - ако човек си го направи такова :roll:
Life is a lesson, you learn it when you are through...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Не. Няма начин да поискам толкова човек. Говорим за миналото, де. Разбера ли, че е обвързан, въобще бих прекъснала отношенията си с него. Не ми се занимава с глупости, свободни мъже бол.
Аватар
Ladette
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Ladette »

Така погледнато да , аз също със заети не се занимавам, както и когато аз съм заета не се занимавам с други!
Life is a lesson, you learn it when you are through...
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

....
Последно промяна от koppakabbana на 03 Дек 2007, 14:16, променено общо 1 път.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Pimboli написа: Абе като се замислих - какво всъщност означава да се бориш? Не е ли малко унизително? :roll:
А, да. Забравих, че е изключителен прерогатив на мъжете да се борят за жените си, докато те се държат "достойно" и на разстояние, да не би случайно да си проличи, че изпитват влечение към някой мъж. Не, те влизат във връзки с мъже само, когато в пристъп на благородна снизходителност решат, че могат да се позабавляват, ощастливявайки дребната и недостойна гадинка, наречена мъж. После естествено, когато решат, че мъжът ги е забавлявал и ощастливявал достатъчно, те задължително първи късат (освен ако мъжът не се усети навреме и не ги изпревари де), все пак въпрос на чест е. Те са жени, те не могат да бъдат зарязани, те са тези, които зарязват, защото достойнството е техен прерогатив, а натягането е за мъжете.

Абе да живее безразборният секс без задръжки и без обвързване!!!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

WOW! :shock:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Разбира се, че бих се борил! Откъде-накъде ще се примирявам със стечението на обсоятелствата, което е обвързало точно тези двама души??? Разбира се поставяме няколко много важни условия:

1. Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.

2. Не се опитвам да развалям връзката. Единственото, което правя, е да убедя (по най-разнообразни начини :twisted: ) обекта на желанията ми, че аз мога да му дам повече отколкото сегашната му половинка. В никакъв случай не действам против самата връзка, не я саботирам. Действам коректно.

3. Възможно е условие 1. да не е изпълнено и пак да се заема със случая и да пренебрегна условие 2. Това би станало при положение, че избранникът на "целта" ми е очевидно неподходящ за нея. Ако забележа нередности във връзката им, ако се е случва това, което се случва винаги - "Да, той е отвратителен, но аз съм с него, защото не искам да бъда сама, пък и без това не забелязвам негативните му черти, колкото и очевадни да са те, защото ми е гадже." - тогава действам. Дори да не съм хлътнал, дори да говорим за обикновена приятелка - щом той е урод/говно/простак/помияр/гамен/кръшкач - да си ходи!!! В такъв случай не действам нечестно - говоря съвсем точно и откровено с момичето, излагам аргументи, доказващи безпреспективността на настоящата връзка, а ако това не проработи, обръщам се към въпросния урод/говно/простак/помияр/гамен/кръшкач и му обяснявам как стоят нещата.

Да обобщим: Да, бих се "борил" за обвързано момиче/жена, стига да вярвам в доброто развитие на интимните ни отношения и стига да не провалям нещо красиво. Държа обаче, ако ще се прави нещо, да се зареже другото. Или както каза някой - всичко или нищо.
Последно промяна от Jamesmagno на 07 Яну 2012, 05:33, променено общо 2 пъти.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.
Красиви и правилни думи, само дето ИЗОБЩО не се отнасят до теб... :lol: :lol: :lol: Или ще ми кажеш, че тези свои убеждения си ги придобил през последните няколко седмици/месеца? :lol: :lol: Поне ги пиши тия неща на хората, които не те познават, а си седнал точно в моята тема да съчиняваш!
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”