Pisobella написа:когато съм имала време да мисля въпроси съм ги тормозила и другите
А, ама ти ги мислиш въпросите ли? Шегувам се - виждам, че си ги мислила и точно заради това ми изглеждат толкова невъзможни. Понеже не ме познаваш, а уцелваш интересни неща, без да се усетиш дори. Пък нали съм обещала да съм честна... и така. Това е отговорът и на първия въпрос.
1.И какво им е невъзможното на въпросите ми?
2. след като не подушваш особено,когато ти се случва да душиш кеф ли ти е? Аз лично в един период изпадах направо в душевен оргазъм когато това да подушвам се случваше 3 пъти месечно...
О, да, да, да - и гадна да е миризмата, й се кефя. Сега съм по-добре, ама след онзи въпросния грип - нищо! Нищо! много ме тормозеше това.
3.А как ти влияят звуците?
Шумът ме изнервя - вероятно ми влияе както на всички нормални хора. Мразя силно пуснат телевизор, например. Особено ако и някой говори в стаята - откачам. Иначе музика мога да слушам подозрително силно, ако ми харесва (като в момента). Баба ми, Бог да я прости, беше дошла веднъж да проверява какво става в моята стая, защото чула звука от слушалките (които ми бяха на ушите) през 2 затворени врати и коридорче между тях. Музиката по принцип ме успокоява много - действа ми като слънчогледите.
4. Писнаха ли ти въпросите ми ? :")
Честно ли? Не. Дори ми харесват. Ама не го тълкувай превратно, нали
5. Събираш ли нещо ? например:Салфетки,значки,копчета,монети,марки и тн и тн и тн
Някога събирах билети от театър и картинки от дъвки "Турбо" и "Love is", автографи от биатлонисти, ама вече имам от почти всички от най-големите и загубих интерес.
А, да, и се включих в общото събиране на ония "миришещи листчета", дето не знам кой болен мозък ги роди, ама сигурно остана под пари покрай тях. Тъпото беше, че тях ги събирах, само за да не се различавам от другите, които, и без това ме бяха изолирали - та миришещите листчета бяха опит да се "впиша". Пазя си ги в един гардероб, ще ги показвам на децата си - да видят колко тъпа е била майка им.
6. Хоби някакво ?
Ммм, проблемът с хобитата е, че предполагат нещо градивно. Моите са полу-градивни, полу-деструктивни. Нека ги наречем "страсти": писане, театър (куклен и драматичен), опера. От спортовете - за практикуване: билярд, за гледане: биатлон и снукър. Преди четях ужасно много, сега забелязвам, че откак съм в университета, затъпявам прогресивно, защото насилствено се специализирам в 2 области, от четенето на материали за които, не ми остава време и енергия да чета всичко онова, което бих искала.
7. Любима куклена..постановка?
Колко време имаш?
Ще опитам да бъда кратка: "Картонени мечти" на Ариел Театър (което обаче е по-скоро за възрастни - просто не можа да си намери публиката, иначе е един невероятно силен текст), "Храбрият шивач" (също тяхно), "Хамлет" на ДКТ - Пловдив (то също е на границата м/у кукления театър за деца и този за възрастни), "Кълбото" (авторски спектакъл на Румен Гаванозов), "Честна мускетарска" (и в двата й варианта, с предпочитания към строго "кукления" такъв
) "Съкровището на Силвестър" на ДКТ Кърджали също не беше лошо. От кукления театър за възрастни харесвам най-много "В края на ноември" (то си беше повече от спектакъл, за пръв път видях една зала почти буквално да избухне от аплодисменти, всички да скочат на крака още със загасянето на прожекторите - и при това, не говорим за премиера), "Пинокио - забранено за деца", "Сенки в нощта"... правят се много смислени неща, стига хората да имат очи и сърце, за да ги видят. "Кукленото" е колкото жанр, толкова и метод. Абе, това е една безкрайна тема.
8. "Пук"?
Предпочитам "Честна мускетарска" и "В лунната стая". Всъщност, Валери Петров винаги си е все същият магьосник. Някой ме беше питал какво може да ме разплаче. Е, той може.
9. O RLY?
Yup.
10. Как ще довършиш изречението: " Кръвожадния коткодав със сетни сили хванал малката безпомощна Мишка,
погледна я в очите и каза: "Сега ще видите какво се случва с онези, които се осмелят да преписват." (черен хумор, който може да бъде разбран само от хора от ФЖМК - съжалявам, но е толкова перфектен завършек, че не можах дори да се замисля за друг възможен

Само дето силите рядко са "сетни").