Историциииии.......
Модератор: sientelo
-
Reflection
- В началото бе словото
Колеги,
препоръчвам Ви и Ви приканвам да посетите електронното историческо списание "Анамнеза" и дейно да участвате във форума. Там сме все заразени от историята хора
Link: http://www.anamnesis.info/
препоръчвам Ви и Ви приканвам да посетите електронното историческо списание "Анамнеза" и дейно да участвате във форума. Там сме все заразени от историята хора
Link: http://www.anamnesis.info/
- ra4e^f
- Форумно зомби
Сигурно знаете,но да кажа за всеки случай 
При Матанов по Балканска ще имаме тест,който ще е 1/2 от крайната оценка. Тестът ще е първата седмица от втория семестър
Обхваща материала,който сме взели до този момент. Лятната сесия също ще имаме,но май устно ще бъде и материала ще е само от втория семестър 
Честито
При Матанов по Балканска ще имаме тест,който ще е 1/2 от крайната оценка. Тестът ще е първата седмица от втория семестър
Честито
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
И това е вярно, но се опитваме и да помогнем.калин написа:Някои даже сме и завършили
За изпитът при проф.Даскалов - накратко - д..е да ти е яко, надълго - не се плаши - трЕбва учене и най-вече постарай се да знаеш ,дори и на сън, монографиите и въпросите, по които е работил проф.Даскалов, хубаво е да си бил/а на лекциите - така ще знаеш мнението ме по въпроса. ...Учене си трябва, но не се плаши , и той е човек - не яде хора - поне мен не ме изяде, дори ми пожела успех, след като ме оцени за 4 и 1/2. Успех!
Личен съвет - разработи си всички въпроси, по възможност от препоръчаната литература, а не от кандидатстудентски теми или нещо от този сорт, ако е такова поне не казвай на изпита:"Ама, в КС темата пише...."
Успех!
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
първо: теста при Матанов ще е втората седмица на втория семестър/началото на март/ и ще е върху "Средновековните Балкани",но ще имаме тест и върху упражненията,който ще е втората седмица на януари...от двата теста ще се образува 1/2 от оценката по балканска...
второ: абе защо още не мога да схвана точно какво трябва да представлява тая анкета по дидактика?!?нали и някакъв доклад трябва да има към нея...е колко трябва да е дълго това нещо????а и в крайна сметка не разбрах/всеки ти казва различно,включая преподавателя/-анкетата задължителна ли е или за освобождаване от изпита?а аз ако искам да си се явя на него???
ПП:Раче,не знам във вашата специалност дали ще бъде същото,но за балканска ни казаха,че лятната сесия изпита ще е писмен... за около 1 час пишем "есе"/теглим 2 теми и избираме по коя от двете да пишем/
а ако не сме доволни от оценката си от теста през март или ако имаме 2,трябва да се явим по-рано в деня на редовния изпит,за да правим пак тест върху материала от първия семестър....уффф,стана дълга и широка 
второ: абе защо още не мога да схвана точно какво трябва да представлява тая анкета по дидактика?!?нали и някакъв доклад трябва да има към нея...е колко трябва да е дълго това нещо????а и в крайна сметка не разбрах/всеки ти казва различно,включая преподавателя/-анкетата задължителна ли е или за освобождаване от изпита?а аз ако искам да си се явя на него???
ПП:Раче,не знам във вашата специалност дали ще бъде същото,но за балканска ни казаха,че лятната сесия изпита ще е писмен... за около 1 час пишем "есе"/теглим 2 теми и избираме по коя от двете да пишем/