1. Кой е последния филм с Винсънт Д'Онофрио, който гледа?Kristo написа:...
Последният сезон на "LOCI" ("Закон и ред - умисъл за престъпление"). Предпочитам го добър, така да се каже - иначе все "лоши" играе. Харесвам и Full Metal Jacket, разбира се.
2. Кой ти е любимия англииски тим?
Съндърланд (то е като да ме питаш Левски или ЦСКА и да ти кажа "Берое", ама и в двата случая е вярно. Иначе по принцип предпочитам калчото и Бундеслигата).
3. Дай своя снимка, която още не си давала у форума?
http://www.pickle.com/dixieland/104/681357 - тъмна е, ама толкоз ми се отпуска от сърцето в момента
4. Какво мислиш за младото поколение - набор 88
Имам много познати от него. Свестни, но често - твърде разтропани и, някои от тях, неграмотни. Изобщо, след Чернобил работата върви на зле.
5. А за групата 88?
Не съм ги чувала, сори.
6. А за малките пантери?
Това група ли е?
7. А за Орлин Горанов?
Успешен ПР продукт с 2-3 естрадни песни, който се бута в операта. Там, впрочем, пее прилично, но не е свръх - има 1-2 сносни партии, които върти постоянно. Трудно се работи с него (имала съм щастието).
8. И последно - за Г.Лозанов?
Институция.
9. Коя от костенурките-нинджа е замислена като гей-персонажа в комикса?
Рафаело. Понеже го харесвам най-много - значи, вероятно, трябва да е гей.
10. Преследваш ли дракона?
Категорично не.
11. Защо не?
Хъх, много си сигурен в отрицателния отговор на горния въпрос, не смяташ ли? Както и да е, позна. А не го "преследвам", защото си правя живота интересен по други начини, които също ми действат като дрога, без да си прецаквам здравето с боклуци.
12. Бачка ли ти зарядното на телефона?
Според настроението му.
13. Мразиш ли числото 13?
Мне. Не ме бърка.
14. Как е правилно - Ирак или Иран?
Швеция или Швейцария?
15. А Ботив или Ботяв?
Ако говорим в пловдивска перспектива, вероятно Ботьеф.
16. Пусни любимата ти емотиконка!
17. А сега кажи виц (може копи-пейст)
"Геврече, геврече", викали децата, без да подозират, че това е житената питка, смъртно ранена... Тежък ден беше, избива ме на тъпизми.
18. Кой е Чък Норис?
Ъ, Уокър, тексаския рейнджър. Каратист, артист... баща ми го харесва.
19. А Ленърд и Шелдън?
Хвана ме натясно. Не знам.
20. Том или Джери?
Джери. Макар че понякога ми е жал за Том.
21. Супермен или Батман?
Батман. Ама и Супермен си го бива. Само не Спайдърмен.
22. Румънеца или Енчев?
Дони или Момчил? (моят отговор е Момчил)
23. Екстрасенс или Екстра Нина?
Екстра Върджин (зехтин, де...)
24. Разбираш ли се с вашите?
Абсолютно.
25. Последен въпрос: "Кой от Левски искаш за гадже?"
Ще те разочаровам - нямаме допирни точки с българските футболисти - нито като интереси, нито като занимания... Виж, Щефан Клос ако не беше женен... и ако нямаше 4 деца... (не че с него по бихме имали общи интереси, но поне е готин - ако приемем, че все пак трябва да ти отговоря с конкретно име)