The Havana Lounge, Крис Риа и Дзукеро в София
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И на трите сме там, даммм...
И аз днес научих новината и съм ей така:

И аз днес научих новината и съм ей така:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз не знам кое от трите събития ще ме зарадва най, щото са ми на сърце всичките... дано някой успее да повтори нещото, което сътвори Bebel Gilberto във Варна през лятото - ще се дивее много! Искам Buena Vista Social Club Live!
Ето - започва се. Добре, че поне са през почтително разстояние във времето, а не са ударно един след друг.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мне, съжалявам. Един приятел, запален по салсата, ми омрънка махалата подари тази причина, така че съм запозната с проблема. Концертът е само един и е в Пловдив.
Иначе става за слушане и по "събирания" върви - особено след 2 часа, когато изгоним метълите, или ги напием и ги кротнем да спят, а ние си останем на лаф. Тогава много вървят такива изпълнители
Иначе става за слушане и по "събирания" върви - особено след 2 часа, когато изгоним метълите, или ги напием и ги кротнем да спят, а ние си останем на лаф. Тогава много вървят такива изпълнители
В края на ноември
В края на ноември