Уважаеми колеги,
Cisco и студентска организация BEST към Технически университет- София имат удоволствието да ви поканят на поредното уникално събитие- „Ден на Cisco”, което ще се проведе в два дни на териториите на два университета- Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Технически университет София, съответно на 20-ти и 22-ри ноември.
Какво прави събитието уникално и защо не трябва да го пропускате?
• Ще се срещнете и ще се запознаете с представители на Cisco за България и ще получите възможността да научите много интересни неща за компанията и нейните програми и продукти.
• Ще се докоснете до най-новите и модерни високи технологии и ще видите на практика как се осъществява пренос на данни, глас и видео в единна комуникационна система
• Накрая, но не на последно място- безплатна почерпка за всеки участник и награди за най-активните.
Презентациите целят не само да се помогне на аудиторията при кандидатстване за програмата на Cisco, но при кандидатстване за висококвалифицирани позиции във всяка международна компания. Ще бъде не само полезно, но и забавно.
За повече информация относно събитието, посетете официалният ни сайт http://www.bestsofia.org
Не изпускайте този шанс! Очакваме ви!
Ден на Cisco в Софийския университет
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не струваше. Най-интересната лекция за Wi-Max-a не се състоя, защото на въпросния му изникнаха неочаквани ангажименти. Иначе другото беше чисто и просто зарибяване за курсовете им и бла бла.
Даже и кетъринга им не струваше. Имаше сандвичи с кашкавал и краставици, сандвичи с кашкавал и шунка, разни сладки, като например сирене оваляно в кокос и вътре портокал. Хубави еклерчета имаха. Ами за пиене? Изтормозиха ни на сухо! Технологика като дойдоха да откриват шахматните масички отпред факултета си дойдоха с питиетата - червено, бяло вино, уиски, както си му е реда.
Остана ми за спомен една табла, която преди това внесохме в аудиторията, за да си похапваме с колеги, докато онея от сиско дрънкат. Междувременно масичките отвън бяха скатани, оставихме таблата в 200 и доц. Сендов на другия ден ми я подари, след като никой не си я потърси.
Даже и кетъринга им не струваше. Имаше сандвичи с кашкавал и краставици, сандвичи с кашкавал и шунка, разни сладки, като например сирене оваляно в кокос и вътре портокал. Хубави еклерчета имаха. Ами за пиене? Изтормозиха ни на сухо! Технологика като дойдоха да откриват шахматните масички отпред факултета си дойдоха с питиетата - червено, бяло вино, уиски, както си му е реда.
Остана ми за спомен една табла, която преди това внесохме в аудиторията, за да си похапваме с колеги, докато онея от сиско дрънкат. Междувременно масичките отвън бяха скатани, оставихме таблата в 200 и доц. Сендов на другия ден ми я подари, след като никой не си я потърси.