една сладурана

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

една сладурана

Мнение от Joker »

:shock: Вчера след обяд към 16.00 часа една сладурана, зачервена, видимо силно подпийнала и с бутилка в ръка, обикаляше безутешно фоайето на втория етаж в южното крило на Ректората. Крещеше и настояваше да влезе на каквато и да е лекция или упражнение, зада "им разкатае мамицата на тия"... Продължи около 10 минути, след което си тръгна абсолютно неудовлетворена от учебния процес... :lol:
Някой познава ли това ученолюбиво съзание? :wink:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....

Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек... :roll:

П.С.: Алкохола не прощава!
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Или, както казва един мой любим преподавател: Алкохола много дава, но и много взима. Т.е. неговата версия беше алкохолът много взема, но и много дава, но това са подробности... :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

Хм, прилича на една, която нахълта при нас (МО Iви курс) в почивката, почна да псува по доста каруцарски маниер, а когато преподавателката по политология влезе, не спря да бушува. Наложи се един доста агресивен колега да я изхвърли навън, буквално.
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

:shock: Сега се сетих за един странен случай...Бях забравила, във вторник имаше една в тоалетните на северното крило, на втория етаж, дето верно не беше наред...С черна коса, не висока, нещо трескаше и буйстваше, викаше "Бе тва не е живот, бе, мама му стара", и с все сила загаси лампата и изпсува... ,блъскайки вратата...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

hypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....

Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек... :roll:

д`еба
1 път в живота си да изпусна лекция и да стане
вертепа...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Vel
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

Трябва да се разбере коя е тази студентка-фантом... Според мен в определени ситуации може да бъде и опасна.
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

ей ако разберете
драснете 1 лс
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

:lol: :lol: :lol: да не е била Росица Новева :lol:
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

hypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....

Чак до късане на микрофон и намеса от страна на охраната не се стигна, но тая наистина беше на лекцията по икономика. Седеше с бутилка бира в ръка на по-задните банки и говореше на висок глас как всички сме щели да искаме тя да си тръгне и всякакви простотии. Едно момиче излезе много разярено от стаята, вероятно за да извика охраната, не знам, ама тя се омете преди това. Охраната дойде де и му обяснихме на човека, че вече няма проблем...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

чак и на мен ми стана интересно :lol:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Джизъссссссссс! :shock: :shock: :shock: Пазете от социоПАТКИТЕ в СУ! :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

El написа:

Чак до късане на микрофон и намеса от страна на охраната не се стигна, но тая наистина беше на лекцията по икономика. Седеше с бутилка бира в ръка на по-задните банки и говореше на висок глас как всички сме щели да искаме тя да си тръгне и всякакви простотии. Едно момиче излезе много разярено от стаята, вероятно за да извика охраната, не знам, ама тя се омете преди това. Охраната дойде де и му обяснихме на човека, че вече няма проблем...
аве секи как я окрасява тая история.

... И после Волтрон дойде и се сби с малкото пони...
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

веднъж да се чупя от лекция, за да пия и то станал панаирЯ...деба(=
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

аз съм в траур...
Изображение