Някой познава ли това ученолюбиво съзание?
една сладурана
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
една сладурана
Някой познава ли това ученолюбиво съзание?
Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....
Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек...
П.С.: Алкохола не прощава!
Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Или, както казва един мой любим преподавател: Алкохола много дава, но и много взима. Т.е. неговата версия беше алкохолът много взема, но и много дава, но това са подробности... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
д`ебаhypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....
Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек...![]()
1 път в живота си да изпусна лекция и да стане
вертепа...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Чак до късане на микрофон и намеса от страна на охраната не се стигна, но тая наистина беше на лекцията по икономика. Седеше с бутилка бира в ръка на по-задните банки и говореше на висок глас как всички сме щели да искаме тя да си тръгне и всякакви простотии. Едно момиче излезе много разярено от стаята, вероятно за да извика охраната, не знам, ама тя се омете преди това. Охраната дойде де и му обяснихме на човека, че вече няма проблем...hypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....
Не знам доколко това е достоверно,защото не съм била там да го видя с очите си,но след твоя разказ ми изглежда напълно възможно да става съпрос за един и същи човек...![]()
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
чак и на мен ми стана интересно 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Джизъссссссссс!
Пазете от социоПАТКИТЕ в СУ! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аве секи как я окрасява тая история.El написа:Чак до късане на микрофон и намеса от страна на охраната не се стигна, но тая наистина беше на лекцията по икономика. Седеше с бутилка бира в ръка на по-задните банки и говореше на висок глас как всички сме щели да искаме тя да си тръгне и всякакви простотии. Едно момиче излезе много разярено от стаята, вероятно за да извика охраната, не знам, ама тя се омете преди това. Охраната дойде де и му обяснихме на човека, че вече няма проблем...hypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....
... И после Волтрон дойде и се сби с малкото пони...
Don't look back, 'cause you know what you might see
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
веднъж да се чупя от лекция, за да пия и то станал панаирЯ...деба(=hypnosssa написа:Аз чух,че някакво пияно момиче нахълтало на лекцията по Обща икономическа теория на Iви поток,Iви курс Право...скъсала микрофона на преподавателката, дошла охраната да я изведе,а тя не искала и се дърпала....