девствеността-гордост или проблем?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
девствеността-гордост или проблем?
е,кажете си мнението по този въпрос
Кога го направихте за първи път,кога мислите че е нормално и т.н. 
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Гост
- Пишеща машина
Е ако си момиче винаги можеш да се оредиш. Не познавам момче,brivasot написа:После започва да ти тежи и повечето момичета се комплексират мнооооооооого. И тогава започват да си измислят пред приятелките си!
което да е отказало на някоя девойка;) А момичета, които са отказвали
познавам повече отколкото бих искал
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- brivasot
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
е да тъпо е да си легнеш с някого заради това, обаче факта, че до 19-20 не се е намери никой, който да те пожелае, а и ти него, вече е тревожен. Нека не се лъжем, че всяко момиче до тази възраст вече е имало поне една сериозна връзка. А и с напредването на годините първия път изглежда по- страшен, и рискуваш да се смущаваш от бъдещите си опитни партньори.
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
При всички случаи поддържам късната загуба на девствеността, но не от някакъв криворазбран консерватизъм, а защото според мен за да е пълно изживяването трябва човек да е съзрял не само физически, но и психически и емоционално. Първото става около 12-13 годишна възраст, а второто около 17-18, а за някой даже на 19-20. На кратко, трябва да се прави когато се чувстваш готов, когато се чувстваш наистина възрастен, и в никакъв случай защото някой казва "Направи го защото ТРЯБВА"!
Вярно е обаче каквото каза brivasot. Ако годинките се натрупат, вече си възрастен, готов, а никой не те иска, това не е съвсем нормално. В такъв случай би трябвало човек да се замисли трезво какво не е наред. Добре ли общува с останалите? (Това се проверява най-лесно по броя приятели.) Грижи ли се добре за себе си? Има ли самочувствие? Ако човек е общителен, стреми се да се усъвършенства вътрешно и външно и има приятели то рано или късно любовта няма да му се размине, сигурна съм.
И, бтв, на момичетата изобщо не ни е толкова лесно да се уредим колкото изглежда! Първо, познавам някои дето и най-отчаяния няма да се наеме да ги дефлорира. Второ, вие как си представяте да хукнем да се предлагаме?
Една подобна изцепка и преди да се усетя ще ми викат "Анна общата". 
Вярно е обаче каквото каза brivasot. Ако годинките се натрупат, вече си възрастен, готов, а никой не те иска, това не е съвсем нормално. В такъв случай би трябвало човек да се замисли трезво какво не е наред. Добре ли общува с останалите? (Това се проверява най-лесно по броя приятели.) Грижи ли се добре за себе си? Има ли самочувствие? Ако човек е общителен, стреми се да се усъвършенства вътрешно и външно и има приятели то рано или късно любовта няма да му се размине, сигурна съм.
И, бтв, на момичетата изобщо не ни е толкова лесно да се уредим колкото изглежда! Първо, познавам някои дето и най-отчаяния няма да се наеме да ги дефлорира. Второ, вие как си представяте да хукнем да се предлагаме?
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе когато - тогава.. от късно не се умира 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Че какво и е на темата...Даже късничко се появи
Според мен - когато си готов за това (както всички казаха). В никакъв случай не трябва да бъде по примера на приятелки, под натиска на мъжа до теб. Аз лично бях на 17 и половина и доколкото знам, по-голямата част от момичетата в моя клас все още бяха девствени. Друг е въпросът,че определено не беше с възможно най-правилния човек, но тогава така си мислех
Не съжалявам обаче.
Важна е също и психическата и физическата готовност. Наистина не е нормално на 13 години да правиш секс...Че някои момиченца тогава още не са узрели физически
Ама чак пък и гордост? И с какво да се гордея?
Че съм "чиста" и се пазя за някой "принц" или евентуално бъдещия си съпруг? Чаааааааак пък толкоз...Просто е физическо състояние ,от което почти всеки може да те лиши след пиянска нощ, хахаха. Даже се сещам за такъв пример 
Според мен - когато си готов за това (както всички казаха). В никакъв случай не трябва да бъде по примера на приятелки, под натиска на мъжа до теб. Аз лично бях на 17 и половина и доколкото знам, по-голямата част от момичетата в моя клас все още бяха девствени. Друг е въпросът,че определено не беше с възможно най-правилния човек, но тогава така си мислех
Важна е също и психическата и физическата готовност. Наистина не е нормално на 13 години да правиш секс...Че някои момиченца тогава още не са узрели физически
Ама чак пък и гордост? И с какво да се гордея?
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Всъщност може да се гордееш с това че не си се поддала на модата.Crematory написа:Ама чак пък и гордост? И с какво да се гордея?Че съм "чиста" и се пазя за някой "принц" или евентуално бъдещия си съпруг?
А смятате ли че е добра идея девствеността да се пази до брака?
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin