Пет, бате!A.Levitte написа:Желая ти успех, пък след изпита ще се видим да изпием по бираБeтон написа:На 5-ти е големия ден!
Квартира или общежитие?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е то поради липса на стаиkosjo написа:Искам в квартирата ми въртящо се легло под формата на сърце ,огледало на тавана и мокър бар,който се зарежда постоянно...другото е суета.
10 квартири ще са в радисън
така, че нищо чудно
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Търся съквартирантка
Търся съквартирантка за квартира,близо до спирка Константин Величков. Наем 130лв,за една стая. Телефон 0887849768
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Квартира, ако е близо до ректората. Във всички други случаи, общежитие е по-добре.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Kithy_kat
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
М, дам - по-хубаво си е и едното и другото.sientelo написа:Е, да ама и заплащането за тях е доста по -хубаво сигурноfeichka написа:Аз съм си от София,но искам само да вметна - общежитията на ИЧС са сто пъти по-добри от тези в Студентски град.![]()
2 години бях в Студенстки град и малко повече от година на квартира.
Е, на квартира си е много по-спокойно и комфортно.
Не че ми беше зле в студентски - супер време беше като цяло, но не бих се върнала там.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
(както казваше един мой бивш учител) - Абе така е, ама на баш така.... Хлебарки има! Не и в Меден Рудник (предполагам, заради лошите условия като мръсен въздух, строителство навсякъде, радиацията...), но при баба ми в Зорница си ги има... чак да се спъваш в тях...Raya_Alexandra написа: В Меден рудник не съм ходила изобщо...Ама имам съученици, дето живеят там, и не са се оплаквали... абе нз ква е причината, ама в Бургас хлебарки (и бездомни кучета) няма!
И кучета има. Не като в София, но си ги има, малко са - знаем си ги по имена...
Иначе съм за общежитията - студ. град ми напомня Меден Рудник (но без кофти чертите), все едно съм си удома (Доби, ако си регнат у форума, потвърди!) вярно е че не са го "градоустроили" нормално, но се свиква... не всички градове са перфектни, нали? Както е казал Хемингуей обаче "Всичко, което не е в Бургас, е провинция"
пс: към колежката - да живееш в Бургас, и да не си идвала в М.Р., е все едно да идеш до Рим и да не видиш папата...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, странно... имам приятели в Зорница и никога не са се оплаквали... все пак, ако баба ти живее около Немската, значи е заради стола на даскалоKristo написа:но при баба ми в Зорница си ги има... чак да се спъваш в тях...
Бездомно куче в Бургас не съм виждала от супер много време... може би аз не ги виждам... тук в София са НАВСЯКЪДЕ.Kristo написа:И кучета има. Не като в София, но си ги има, малко са - знаем си ги по имена..., а в центъра е култовото - стотици бездомни котки...
Като се замисля съм ходила веднъж... В 4 клас при някво приятелско семейство на наще... абе нямам работа натам.Kristo написа:пс: към колежката - да живееш в Бургас, и да не си идвала в М.Р., е все едно да идеш до Рим и да не видиш папата...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...