Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

God knows.... :?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Колеги, можете ли да ми помогнете? Някой може ли да ми пусне едно планче за темата от изпитите - "Църква и култура" 15-17 в. :) Май вече не трябва да моля за планче...ама да се подсигуря... :lol: Благодаря!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ако не се лъжа тази тема я имам разработена като кандидат-студентска, но би трябвало да си пазя и плановете някъде :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

колеги,пак съм с въпрос :lol: по дидактика как трябва да изглежда тая анкета?в сми - колко въпроса,как трябва да е построена,колко дълга горе-долу,какво да съдържа? :? и т.н.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

ами пишеш си въпроси и отдолу възможни отговори или пък такива които анкетираните да дописват сами.иначе аз лично моята я направих с около 12-13 въпроса.не се притеснявайте доц. Мишев ше ви даде примерни анкети от минали години по нататък
istori4ka
valina
В началото бе словото

Мнение от valina »

Здравейте, колеги! Предстои ми изпит при Даскалов по Съвременна Балканска. Някой от вас явявал ли се е при него?
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

snowwhite написа: доц. Мишев ше ви даде примерни анкети от минали години по нататък
вече даде такива :wink:
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

Къде изчезнаха историците....май нещо много залегнаха над книгите...Чува ли се нещо пред-8.12.-ко?? :?:
калин
В началото бе словото

Мнение от калин »

valina написа:Здравейте, колеги! Предстои ми изпит при Даскалов по Съвременна Балканска. Някой от вас явявал ли се е при него?
Много са се явили....малко са се похвалили след това :twisted:
калин
В началото бе словото

Мнение от калин »

Колеги,
препоръчвам Ви и Ви приканвам да посетите електронното историческо списание "Анамнеза" и дейно да участвате във форума. Там сме все заразени от историята хора :lol:
Link: http://www.anamnesis.info/
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Сигурно знаете,но да кажа за всеки случай ;)

При Матанов по Балканска ще имаме тест,който ще е 1/2 от крайната оценка. Тестът ще е първата седмица от втория семестър :( Обхваща материала,който сме взели до този момент. Лятната сесия също ще имаме,но май устно ще бъде и материала ще е само от втория семестър ;)

Честито :cry:
Изображение
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

тук явно вси4ки сте от горните курсове :roll: :roll:
България над всичко
калин
В началото бе словото

Мнение от калин »

Някои даже сме и завършили :lol:
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

калин написа:Някои даже сме и завършили :lol:
И това е вярно, но се опитваме и да помогнем.
За изпитът при проф.Даскалов - накратко - д..е да ти е яко, надълго - не се плаши - трЕбва учене и най-вече постарай се да знаеш ,дори и на сън, монографиите и въпросите, по които е работил проф.Даскалов, хубаво е да си бил/а на лекциите - така ще знаеш мнението ме по въпроса. ...Учене си трябва, но не се плаши , и той е човек - не яде хора - поне мен не ме изяде, дори ми пожела успех, след като ме оцени за 4 и 1/2. Успех!
Личен съвет - разработи си всички въпроси, по възможност от препоръчаната литература, а не от кандидатстудентски теми или нещо от този сорт, ако е такова поне не казвай на изпита:"Ама, в КС темата пише...."
Успех!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

първо: теста при Матанов ще е втората седмица на втория семестър/началото на март/ и ще е върху "Средновековните Балкани",но ще имаме тест и върху упражненията,който ще е втората седмица на януари...от двата теста ще се образува 1/2 от оценката по балканска... :lol:
второ: абе защо още не мога да схвана точно какво трябва да представлява тая анкета по дидактика?!?нали и някакъв доклад трябва да има към нея...е колко трябва да е дълго това нещо????а и в крайна сметка не разбрах/всеки ти казва различно,включая преподавателя/-анкетата задължителна ли е или за освобождаване от изпита?а аз ако искам да си се явя на него??? :lol:

ПП:Раче,не знам във вашата специалност дали ще бъде същото,но за балканска ни казаха,че лятната сесия изпита ще е писмен... за около 1 час пишем "есе"/теглим 2 теми и избираме по коя от двете да пишем/ :lol: а ако не сме доволни от оценката си от теста през март или ако имаме 2,трябва да се явим по-рано в деня на редовния изпит,за да правим пак тест върху материала от първия семестър....уффф,стана дълга и широка :P
Изображение
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “ИФ”