ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

etnolojka:) написа:а дано тва е края на тоя глупав спор, ние сме си го избрали, тъй че и да не ни хареса проблема си е наш! в крайна сметка "мафията"е "прецакана", а не господа археолозите :!: :D :lol:
Напред, народе....Давайте!!! Що не спретнете едно дърпане на въже като на соц-спортен празник между етнолози и археолози. Подходящо място е пространството между 40 и 41-А - който спечели, той ще вземе преходната купа :evil:
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

Reflection написа:
etnolojka:) написа:а дано тва е края на тоя глупав спор, ние сме си го избрали, тъй че и да не ни хареса проблема си е наш! в крайна сметка "мафията"е "прецакана", а не господа археолозите :!: :D :lol:
Напред, народе....Давайте!!! Що не спретнете едно дърпане на въже като на соц-спортен празник между етнолози и археолози. Подходящо място е пространството между 40 и 41-А - който спечели, той ще вземе преходната купа :evil:
престанети дъ съ каръти
етнологията е хоби, аристократична наука, според думите на стоилов
:D
затова след време да се ориентираме към нещо друго
имат възможност етнолозите да работят в музеии, преди седмица ходихме групата етнолози 1-ви курс в музея на су, та тази дет ни водеше из музея беше малко изперкала :lol:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Reflection написа:
Ето това е всъщност "забавното" в тоя форум... всеки пише където и каквото си поиска без изобщо да има нещо общо...
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

W140 написа: та тази дет ни водеше из музея беше малко изперкала :lol:
Мн си беше печена жената .. прекалено изчерпателна просто .. но не мога да кажа че не съм чула доста интересни неща .. все пак всяка информация ти обогатява общата култура
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

:cheers: mdam naistina nau4ih dosta interesni ne6ta za SU :) vse pak e hubavo da znaeme kade u4ime, a ne prosto " ... mi Sofiiskiq ... "
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех замря ни темичката за жалост.. :(
In vino verittas
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

smeshko написа:Ех замря ни темичката за жалост.. :(
Вероятно етнолозите са тръгнали на терен около започналите Коледни пости или по-вероятно правят сухи тренировки за идващите тежки студентски празници. Има ли основание хипотезата, как мислите? Май темичката заслужава реанимация....Да не би пък да е вярна и контрахипотезата за тежкото залягане над книгите :D
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

Reflection написа:Да не би пък да е вярна и контрахипотезата за тежкото залягане над книгите :D
исказа се и ти :D
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

W140 написа:
Reflection написа:Да не би пък да е вярна и контрахипотезата за тежкото залягане над книгите :D
исказа се и ти :D
абе липсата на други отговори потвърждават едната или другата хипотеза...освен ако етнолозите не са тръгнали да варят ракия някъде
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: ... някаква учебна практика.... :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Е как !! То в конспекта влиза варенето на задължително поне 10 литра ракия , а също така и изконсомирането им заедно със съкурсниците... :) А иначе нещо май верните съфорумници наистина ги е налегнало желанието за знание , въпреки силното съмнение от моя страна.

А до коледните празници , пък и до студентските такива има още доста време не бива така да занемаряват темичката ;)
In vino verittas
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

"Желание за знание" с тези лекци... :roll:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

:? ама наистина се излагаме :D къде изчезнаха... изчезнахМЕ вс не знам .. Ама то какво да кажем .. вс ден едно и също тука пишем явно само като има от какво да се оплачем :D:D Аз сега тържествено мога да се оплача, че офицялно ни тръснаха прекрасната задачка по БГ етнология .... нямам си никФа идея как ще го напиша тоя въпросник .. как съм била толкова наивна да си мисля че е лесно нз :lol: :lol:
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

orion_elira написа::? ама наистина се излагаме :D къде изчезнаха... изчезнахМЕ вс не знам .. Ама то какво да кажем .. вс ден едно и също тука пишем явно само като има от какво да се оплачем :D:D Аз сега тържествено мога да се оплача, че офицялно ни тръснаха прекрасната задачка по БГ етнология .... нямам си никФа идея как ще го напиша тоя въпросник .. как съм била толкова наивна да си мисля че е лесно нз :lol: :lol:
и ако мога да полюбопитствувам - какъв въпросник ви накараха да правите и на кой Господ (пардон - преподавател) се молите...Питам за да се съживи малко този форум, ама явно по празничному той съвсем е замрял.. :evil:
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

orion_elira написа::? ама наистина се излагаме :D къде изчезнаха... изчезнахМЕ вс не знам .. Ама то какво да кажем .. вс ден едно и също тука пишем явно само като има от какво да се оплачем :D:D Аз сега тържествено мога да се оплача, че офицялно ни тръснаха прекрасната задачка по БГ етнология .... нямам си никФа идея как ще го напиша тоя въпросник .. как съм била толкова наивна да си мисля че е лесно нз :lol: :lol:
Ех да ви имам проблемите. :P
Заключено

Обратно към “ИФ”