От юзърите ,които едно време "правехме шоуто" останахме много малко.Пък и вече,поне аз нямам настроение.
Нямам нищо против новите юзъри,нека си пишат на воля
Модератор: Плазмодий
Truer words were never spoken (written)Richard B. Riddick написа:Не мисля ,че колегата иска да демонстрира някаква елитарност с тази тема(това за мнението "Гадни елитаристи ").Просто напоследък форума е едно доста безинтересно място.Няма интересни или забавни теми.В "Хоби" се пише само в темите с 50-100 страници,които както може да видите разискват все екзестенциални въпроси ...В останалите раздели пък почти не се поства
![]()
От юзърите ,които едно време "правехме шоуто" останахме много малко.Пък и вече,поне аз нямам настроение.
Нямам нищо против новите юзъри,нека си пишат на воля
MERCES_LETIFER написа:геронтокрация
Май е мащабно явление. Не е само тук така.Jamesmagno написа:Между другото регистрирах се в този форум, точно защото не беше флуудърски. Привлякоха ме интелигентният и възпитан изказ, приятелският език, конструктивните спорове и пр. Като че ли наистина форумът заслабва откъм смислени дискусии

You will be summoned when you are needed. You know that, right?L'Inspecteur написа:Скоро и аз ще изчезна