Различнен/различна ли съм?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

В даден момент от живота се налага да сложиш маска...Ама лично аз гледам да е по-рядко... :wink: Имах предвид да не допуснеш обезличаване.да бъдеш такъв , какъвто си!тогава ще се намерят хора , които ще те разберат.не е лесно , но не е и невъзможно.а аз съм сигурна , че в любимата ти специалност има хора , които мислят като теб (stranger-f). :P аз лично познавам такива , така че не си изолирано явление.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

В даден момент от живота се налага да сложиш маска...Ама лично аз гледам да е по-рядко... :wink: Имах предвид да не допуснеш обезличаване.да бъдеш такъв , какъвто си!тогава ще се намерят хора , които ще те разберат.не е лесно , но не е и невъзможно.а аз съм сигурна , че в любимата ти специалност има хора , които мислят като теб (stranger-f). :P аз лично познавам такива , така че не си изолирано явление.
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

Sunny написа:Нужно им е единствено допълнението на приятел/ка и нещата ще си дойдат по местата!
м/у другото и аз точно това си мислех да й предложа :) Може би наистина това ще помогне да се социализира по-успешно...
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
ushuaya
В началото бе словото

Мнение от ushuaya »

Винаги трябва да мислиш, че всичко, което правиш е нормално. А за нещата, които не си правил - има време.
Силният е винаги сам.
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

ushuaya написа: А за нещата, които не си правил - има време.
виж с това не бих се съгласила...много неща си зависят от възрастта например,защото докато едно нещо изглежда нормално на 18 години,то на 30 може да изглежда смешно,тъпо,неприемливо и тн...
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
ushuaya
В началото бе словото

Мнение от ushuaya »

Виж, за музиката, например, винаги можеш да я прослушаш. Пък и никой няма да го смята за неприемливо. А даже можеш и да просвириш на някакъв музикален инструмент. На колкото и да си винаги можеш да правиш каквото си поискаш, стига да имаш желание и възможност. Спомням си че по Шоуто на Слави даваха една баба, дето скача с бънджи.
Силният е винаги сам.
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

аааа и аз познавам един дядка, дето мн се кефи да скача с бънджи. сериозно :D и е сигурно на 75 някъде..
важното е да не се чувстваш самотен.. може и да си физически, но не това е най-важното.. аз също много обичам да бъда сама, така че споко, моме, и други като теб има.. :wink: (макар че и аз често съм се питала това, което и ти се питаш..) стрейнджър, преди всичко бих ти казала да бъдеш себе си.. не се притеснявай от това, а другите какво ще кажат.. това си е тяхното мнение.. и ти не си съгласна с всички, нали?!
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Добре е да гледаш на живота отгоре (или по-скоро отстрани). Много хора вече казаха "бъди себе си". Аз бих казал, че "себе си" е това, което никога няма да спрем да бъдем. Тоест че всички наши действия са част от това "себе си", независимо дали за правилни или неправилни. Именно действията ни показват какви сме всъщност, а не това за какви се мислим или за какви ни мислят другите.

Слушай себе си, но не си вярвай. Хубаво е да се вслушваш и в мнението на хората около теб, предполага се, че това са хора, които ги е грижа за теб (поне някои). Иначе от това, което казваш в теб не виждам нищо ненормално. Освен може би това, че не харесваш собствената си различност. :roll:
I will go there and back again.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”