Различнен/различна ли съм?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
В даден момент от живота се налага да сложиш маска...Ама лично аз гледам да е по-рядко...
Имах предвид да не допуснеш обезличаване.да бъдеш такъв , какъвто си!тогава ще се намерят хора , които ще те разберат.не е лесно , но не е и невъзможно.а аз съм сигурна , че в любимата ти специалност има хора , които мислят като теб (stranger-f).
аз лично познавам такива , така че не си изолирано явление.
В даден момент от живота се налага да сложиш маска...Ама лично аз гледам да е по-рядко...
Имах предвид да не допуснеш обезличаване.да бъдеш такъв , какъвто си!тогава ще се намерят хора , които ще те разберат.не е лесно , но не е и невъзможно.а аз съм сигурна , че в любимата ти специалност има хора , които мислят като теб (stranger-f).
аз лично познавам такива , така че не си изолирано явление.
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
м/у другото и аз точно това си мислех да й предложаSunny написа:Нужно им е единствено допълнението на приятел/ка и нещата ще си дойдат по местата!
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
виж с това не бих се съгласила...много неща си зависят от възрастта например,защото докато едно нещо изглежда нормално на 18 години,то на 30 може да изглежда смешно,тъпо,неприемливо и тн...ushuaya написа: А за нещата, които не си правил - има време.
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Виж, за музиката, например, винаги можеш да я прослушаш. Пък и никой няма да го смята за неприемливо. А даже можеш и да просвириш на някакъв музикален инструмент. На колкото и да си винаги можеш да правиш каквото си поискаш, стига да имаш желание и възможност. Спомням си че по Шоуто на Слави даваха една баба, дето скача с бънджи.
Силният е винаги сам.
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
аааа и аз познавам един дядка, дето мн се кефи да скача с бънджи. сериозно
и е сигурно на 75 някъде..
важното е да не се чувстваш самотен.. може и да си физически, но не това е най-важното.. аз също много обичам да бъда сама, така че споко, моме, и други като теб има..
(макар че и аз често съм се питала това, което и ти се питаш..) стрейнджър, преди всичко бих ти казала да бъдеш себе си.. не се притеснявай от това, а другите какво ще кажат.. това си е тяхното мнение.. и ти не си съгласна с всички, нали?!
важното е да не се чувстваш самотен.. може и да си физически, но не това е най-важното.. аз също много обичам да бъда сама, така че споко, моме, и други като теб има..
Добре е да гледаш на живота отгоре (или по-скоро отстрани). Много хора вече казаха "бъди себе си". Аз бих казал, че "себе си" е това, което никога няма да спрем да бъдем. Тоест че всички наши действия са част от това "себе си", независимо дали за правилни или неправилни. Именно действията ни показват какви сме всъщност, а не това за какви се мислим или за какви ни мислят другите.
Слушай себе си, но не си вярвай. Хубаво е да се вслушваш и в мнението на хората около теб, предполага се, че това са хора, които ги е грижа за теб (поне някои). Иначе от това, което казваш в теб не виждам нищо ненормално. Освен може би това, че не харесваш собствената си различност.
Слушай себе си, но не си вярвай. Хубаво е да се вслушваш и в мнението на хората около теб, предполага се, че това са хора, които ги е грижа за теб (поне някои). Иначе от това, което казваш в теб не виждам нищо ненормално. Освен може би това, че не харесваш собствената си различност.
I will go there and back again.