КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
КСК 2008 - САМО история
Здрасти:P Има ли такива, които ще се явяват САМО на изпит по история? Към какви специалности се ориентирате, и случайно да има други, които са си харесали Минало и съвремие на Югоизточна Европа (като мен
) Започнахте ли подготовката вече? Хубаво ще е да се поопознаем предварително
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
Re: КСК 2008 - САМО история
[quotе] Здрасти:P Има ли такива, които ще се явяват САМО на изпит по история? Към какви специалности се ориентирате, и случайно да има други, които са си харесали Минало и съвремие на Югоизточна Европа (като мен
) Започнахте ли подготовката вече? Хубаво ще е да се поопознаем предварително
[/quote]
Здравей Silmarien!
Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
Ами да се запознаем, щом може да сме бъдещи колеги...
Казвам се Елица Димитрова и съм от град Пирдоп (може да го знаеш), от малка СУПЕР много ме влече историята и най-вече археологията...
Да се надяваме, че детската ми мечта ще се сбъдне...
Но все пак се иска наистина силна подготовка, а аз вече започнах... Интересувам се от курсовете по история, които се преподават в СУ, тегля си темички от интернет, купувам си необходимата литература и от 2 години съм на ЗИП История, а в момента (в 12 клас) започнахме всичко от начало, така че си преговарям миналогодишния материал...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Здравей Silmarien!
Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
Ами да се запознаем, щом може да сме бъдещи колеги...
Да се надяваме, че детската ми мечта ще се сбъдне...
Но все пак се иска наистина силна подготовка, а аз вече започнах... Интересувам се от курсовете по история, които се преподават в СУ, тегля си темички от интернет, купувам си необходимата литература и от 2 години съм на ЗИП История, а в момента (в 12 клас) започнахме всичко от начало, така че си преговарям миналогодишния материал...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от elitsa.dimitrova на 03 Окт 2007, 14:38, променено общо 1 път.

Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: На вниманието на новите кандидатстуденти:
Четете Правилата на Форума и на Раздел КСК!
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=2095
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1842
Единствено по този начин ще направите престоя си тук полезен и по-приятен.
Четете Правилата на Форума и на Раздел КСК!
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=2095
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1842
Единствено по този начин ще направите престоя си тук полезен и по-приятен.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
аз миналата година кандидатствах с история.. сега съм 1ви курс Етнология.. страшна специалност .. ако някой се чуди какво да пише може да я бутне възможно най-напред (аз не направих така и сега се чудя защо
) Но иначе относно темите по история е тва сайтче на мене мн ми помогна та реших да го споделя: http://historyexam.hit.bg/
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Ееех, на мен археологията ми беше мечта поне 4 години, всъщност до преди няколко месеца, даже и сега малко съжалявам, но така се стекоха нещата, че си промених основното желание. Но не се съмнявам, че ще ти хареса и дано те приемат:) Успех, както и на всички останалиelitsa.dimitrova написа: Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
- elitsa.dimitrova
- В началото бе словото
Благодаря ти много! Можело е да следваш мечтата си...Silmarien написа:Ееех, на мен археологията ми беше мечта поне 4 години, всъщност до преди няколко месеца, даже и сега малко съжалявам, но така се стекоха нещата, че си промених основното желание. Но не се съмнявам, че ще ти хареса и дано те приемат:) Успех, както и на всички останалиelitsa.dimitrova написа: Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...

Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
az s1m sociolog i s16to kandidatsvah s istoriq, no na men specialnostta mi se vijda dosta trudna i mislq da se mestq nqk1de k1deto kriteriite ne sa tolkova strogi i k1deto ni mi se nalaga vsqka sedmica da me zatrupvat s materiqli za 4etene. ina4e e interesno i polezno, spor nqma, no ne e za nehranimaikovci kato men
mn iskam da kandidatsvtvam pak i tozi p1t s1m si haresal specialnostta Etnologiq zatova pls razkajete ne6to pove4e za neq
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
mn iskam da kandidatsvtvam pak i tozi p1t s1m si haresal specialnostta Etnologiq zatova pls razkajete ne6to pove4e za neq
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
Няма да кандидатствам единствено и само с история,но има много специалности,към които съм се насочила с този предмет.
Най-вече културология,социология,философия,
публ.администрация,археология.
Моля някой студент от тези специалности,посещаващ темата,да сподели по-интересни и полезни неща около тях. Ще съм благодарна!
Най-вече културология,социология,философия,
публ.администрация,археология.
Моля някой студент от тези специалности,посещаващ темата,да сподели по-интересни и полезни неща около тях. Ще съм благодарна!
Кандидатстудентски изпит по История - Въпрос!!!
Хей,хора...кажете ми ако някой от вас е ходил на курсове по история при Георги Николов(преподавател в СУ по история).Искам да знам дали наистина е толкова добра подготовката и също така имам и дръги въпроси,свързани с курсовете..Благодаря предварително!?!
Между другото,носи се слух,че тая година на изпита по история ще бъдат сложени всичките теми в купа,заради историята с журналистите.да видят хората,че нямало нагласени работи.Някой зане ли нещо за това? 
- Anor``
- В началото бе словото
^KeN^, от къде имаш тази информация 
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"