[проблеми със съня]
Модератор: Плазмодий
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
[проблеми със съня]
Цяла седмица си лягам в 2-3, защото чета преди да заспя. Въртя се като алтав и не мога да се отпусна, а след това се вдигам в 8 и цял ден съм на крак. Добре де, това хубаво- мой си проблем. Ама защо като пия и си лягам в 3(друг е въпросът дали на правилното място), пак се вдигам в 8??? Защо, бе мама му мръсна- искам да откърта едно 15 часа?
Как спите? Въртите ли се? Къде спите? В каква поза? Или са повече?
Колко спите?
Как спите? Въртите ли се? Къде спите? В каква поза? Или са повече?
Колко спите?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Имам твоите проблеми напоследък. Кофти тръТка - хем лягам доволно късно, хем искам да спя, хем не мога да заспя и се суча по цял час, хем на сутринта съм кукуряк в 7 (ща не ща, трябва. А и като не трябва - пак най-късно в 7.30 се ококорвам - ей, днеска пак) и цял ден съскам.
А снощи, когато можех да стоя наистина до колкото си искам (нали уикенд уж) и залегнах да гледам снукър (цяла седмица се опитвам да го направя), съм откъртила още на първия фрейм.
А играеше Рони... както и да е. Сутринта си намерих цайсите из леглото и дистанционното под задника.
Впрочем, включих се в темата, основно за да ти кажа, че анкетата ти кърти. 'Псилютно.
А снощи, когато можех да стоя наистина до колкото си искам (нали уикенд уж) и залегнах да гледам снукър (цяла седмица се опитвам да го направя), съм откъртила още на първия фрейм.
Впрочем, включих се в темата, основно за да ти кажа, че анкетата ти кърти. 'Псилютно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм в Студенстски, но нямам хлебарки
!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми то и аз си замълчах. Поне да можеше да вибрира... пък то само ръби. Язък ми за снукъра, това е поуката.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Гадно е, щото ще се разтопи и ще стане блудкаво мазало. Иначе така става, когато човек не спи - такива идеи му идват на главата.
Впрочем, тая вечер, нали съм заспала на Евроспорт и след края на програмата пускат нещо като ТВ-шоп, или както там се води. Явно съм чула нещо оттам в просъница, защото сънувах тия "месотресачки", дето ги рекламират за отслабване. И няк'ъв принц имаше в съня ми, ама него не мога да го отдам на ТВ-шопа...
Впрочем, тая вечер, нали съм заспала на Евроспорт и след края на програмата пускат нещо като ТВ-шоп, или както там се води. Явно съм чула нещо оттам в просъница, защото сънувах тия "месотресачки", дето ги рекламират за отслабване. И няк'ъв принц имаше в съня ми, ама него не мога да го отдам на ТВ-шопа...
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не, принцът беше в друг vol. от съня
А оная вибрираща гадост наистина беше неприятна (приемам я като знак, че трябва да отслабна).
Пък за връзките.. какъв ти е проблемът? Особено в 7-дневен срок... тогава в общи линии е чук и чао (да не говорим, че първото не е задължително) - няма чувства, сълзи, истерии, вярност до гроб...
7 дни е много добър срок, мдам.
Няма обидени - все едно е било проба някаква, за майтапа (айде, да не е 7 дни, 14 да е
).
Слушай, Раджа, давай да си основем клуб, нещо като "Безсъници в Сиатъл", ама да си го кръстим БФС (Безсъници във Форума на СУ). Явно има нужда.
Пък за връзките.. какъв ти е проблемът? Особено в 7-дневен срок... тогава в общи линии е чук и чао (да не говорим, че първото не е задължително) - няма чувства, сълзи, истерии, вярност до гроб...
7 дни е много добър срок, мдам.
Слушай, Раджа, давай да си основем клуб, нещо като "Безсъници в Сиатъл", ама да си го кръстим БФС (Безсъници във Форума на СУ). Явно има нужда.
В края на ноември
В края на ноември
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аз напоследък, да чукам на дърво, си спя нормално. Иначе е отвратително гадно като ти се настрои биологичният часовник да ставаш в 7 и си легнеш примерно в 3 пиян, на сутринта ти е лееекинко терсене.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
става, ама аз нощем не вися по форуми...ама виж, клуб "Преследваме из цялата стая грахчето, което падна от чинията"- това е за мен.Търговецът на кристал написа:Слушай, Раджа, давай да си основем клуб, нещо като "Безсъници в Сиатъл", ама да си го кръстим БФС (Безсъници във Форума на СУ). Явно има нужда. Laughing
а бе, няма обидени...всъщност почти винаги ми беснеят- как да обясниш, че просто нямаш лудото влечение и всичко е било на "проба-грешка-проба"(=
а 14-дневното...същото, ама на втората седмица вече се чудиш как да отбиеш срещата(=
пп т'фа за лекинкото терсене мен си ме държи до към 1-2 следобед, ама айди(=
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Откакто съм тук, т. е. два месеца почти, изобщо не съм спала
!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Аз също редовно си спя по 6 чАса...мн ме е яд,че не мога и не мога да си легна рано,при положение, че ми е ясно,че на другата сутрин трябва да стана в 6:45....а преди като ходех на даскало,първа смяна почвахме в 7:30...тогава ставах ВСЯКА СУТРИН в 05:00...(Живея далече,за жалост)
Иначе като се напия обикновено след това не мога да спя до мн късно....особено ако не съм си легнала вкъщи...оцъклям се в 8:00-9:00, а съм си легнала в 04:00 да кажем...ама организъм,какво да се прави.
Иначе сега спя горе-долу добре,като изключим,че сънувам адските идиотщини,а доста често и кошмари...което май не прави съня ми много спокоен..
Иначе като се напия обикновено след това не мога да спя до мн късно....особено ако не съм си легнала вкъщи...оцъклям се в 8:00-9:00, а съм си легнала в 04:00 да кажем...ама организъм,какво да се прави.
Иначе сега спя горе-долу добре,като изключим,че сънувам адските идиотщини,а доста често и кошмари...което май не прави съня ми много спокоен..
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Аз не спя. За последните три денонощия съм спал 3 часа и 20 минути - 20 минути едната нощ, 3 часа - другата, третата не съм спал.
http://james-said.blogspot.com/2007/10/....-you.html - тук пише защо.
http://james-said.blogspot.com/2007/10/....-you.html - тук пише защо.