За колегите от Физическия

Подфорум към Физическия факултет
Публикувай отговор
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Cassie написа:Пускам информацийка за колегите от АМГ: Имаме си уеб-страница :shock:
Ама честно, не се бъзикам -> http://www.phys.uni-sofia.bg/~mg/amg.html
Да, сайта наистина е хубав :arrow: има много добри линкове със страхотни снимки.Я разкажете кка е обучението, интересно ли ви е, срещате ли трудности с математическите дисциплини :roll: :arrow: Астрономията ми е слабост и съм хвърлила око точно на тази специалност във ФЗФ :D
Като птичка в небесата :)
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

Засега не може да се каже дали ни е интересно, защото все още специалността не се различава от коя да е във ФзФ - всички учим едно и също, математика и механика (говоря за 1ви курс). Според програмата в 3ти и 4ти курс вече става по-интересно :)
Обаче реално има само 1вокурсници и 2рокурсници, защото спец. е от миналата година.
Иначе засега единственият ни досег с астрономията е в кръжока по астрономия всяка сряда. :wink:
Относно математиката - има хора с пропуски от училище, някои от влезлите с изпит физика... Аз съм от другите - с изпит математика и да ти кажа засега няма много сложни неща. Обаче зависи от гледната точка все пак, де...
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

:D нормално засега всичко да се струва лесно за напредналите по математика, чакайте да видите във 2 курс каква психопатия ви очаква :x
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
Публикувай отговор

Обратно към “ФзФ”