Компютърни игри - обмен на опит :)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Виждам ,че в темата кипи "страшна динамика",но нищо аз продължавам да поствам... :wink:
Та днес излязоха за РС две много интересни демота-Call of duty 4 , Timeshift.
Преди някой да пита за изискванията ще ги постна за първата(четвъртата реинкарнация на "Повика на дълга")
Minimum Specs

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

Recommended Specs

CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
За "Смяната на времето" за сега са ми неизвестни,но едва ли са по-различни от горните
И двете игри са смазващи!
.
Ъйджа
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Ъйджа »

Darksorrow написа:Legacy of Kain сериите...
Най-великата серия игри, създавана някога... Най-брилянтното озвучава, най-зловещо пълнокръвният антигерой, най заплетения сюжет... Невероятно много обичам тези игри, дори БО1, което си е доста гадно :D
Кейн е моят Бог... 8)
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

В духа на Хелоуйн- най-страшните игри според ИГН.цом :) http://games.ign.com/articles/831/831082p1.html
.
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

аз преди малко превъртях Commandos Strike Force
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Трябва ми диск с игра за PSP. По възможност от човек от студентски град Другият вариант е ако има мемори карта за същата конзола. Ще ми трябва до краят на седмицата /неделя/ ако е възможно, ако не - за колкото е удобно :)
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

:( аз дръпнах демото на NFS pro,но ми сече,защото не ми достига cpu speed и самочувствието на компа ми се срина тотално.няма 2 години и половина и вече става само за кофата
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

С нов енджин е играта."Тежи" си (на мястото) :wink:
.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Re: Компютърни игри - обмен на опит :)

Мнение от coolman »

Въх, пак съм блял ... Доколкото видях - цъкате разни игри, но останах с впечатлението, че е повечко за убиване на поредния 1 час без работа. А има ли малко по-"хард геймъри", които да играят малко по-сериозно някоя игра?
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

зависи какво разбираш под "по-сериозно".. с едни приятели все още правим по някой хотсийт на Heroes (преди беше тройката, ама малко взе да писва и решихме да пробваме 5-цата) - леле, още помня как 3 човека мотахме 5 компа на XL карта цяла нощ, седнахме към 10 вечерта и ги бихме чак към 7-8 сутринта :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Е, то Heroes има такава притегателна сила ,че няма измъкване :drunken: Това беше първата игра, която ми влезна под кожата и още не е излезнала оттам :lol: А че тройката е най-готина, спор няма, но когато ми омръзне разнообразявам с четворката. Петицата ми беше тъпа и я изтрих за рекордно кратко време.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе нещо напоследък много се навъдихте мацките дето си падате по Хироус :)

а я аз да питам сега, някой играе ли World of Warcraft? имам предвид по частни безплатни сървъри.. а пък ако някой играе в официалните, може ли да каже кви пари дерат за акаунт?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Bloodlust
В началото бе словото

Мнение от Bloodlust »

SUPER MARIO 4EVER :D :tongue1:
"....И се роди човекът,същество тъй велико,че се наложи сам да си поставя ограничения - боговете..."
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Мда Heroes 3 е класика. Още не могат да направят друга подобна игра. Колко нощи съм си блъскал главата над нея ...
Под по-сериозно имах предвид "състезателно" ... доколкото е възможно в БГ. Или пък MMORPG-та, но там ... работата е друга. Там сериозно е равно на "живей в играта" :? Мен не ме привличат особено игри като ... напоследък си пуснах "Clive Baker's Jericho" примерно. Да, има си графика, някаква история, геймплея не е зле. Ама как да ми е интересна като за 10 часа я превъртам и почвам да се чудя какво да я правя ... Трябва да има тръпката от състезанието с другия ЧОВЕК. Компютрите са толкова предсказуеми, че няма накъде повече :pukeright:
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ми аз се мисля за "по-хард геймър" :mrgreen: .Не играя мулстиплейър(как може такова нещо,а?! :D ),но пък цъкам яко сингъл.Последния месец съм зает основно с Крайзис и по-точно да я пробвам на какви ли не РСта ,на какви настройки ще върви :twisted:(тази игра на Вери хайт не се играе нормално на 90% от т.нар. "яки машини") ...Иначе играя най-вече на Хбох360
А между другото имах същия аватар преди време :)
Последно промяна от Richard B. Riddick на 04 Яну 2008, 00:56, променено общо 2 пъти.
.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Хироус-а си е много яка,ма 3-ката например.
Аз наскоро си дръпнах American McGees Alice да си припомня доброто старо време,ама нещо нямам време да я разцъквам особено.

Трипио,УОУ-а го пробвах няколко пъти,имам един акаунт,обаче тогава ме чакаха кандидатстудентските изпити и с неимоверно усилие и канска воля,не започнах да го играя сериозно. Иначе играта си е страхотна.... сядаш и след 3 часа чак започваш да се чудиш дали да не отидеш да изпушиш една цигара,че сигурно са минали вече 20-30 минутки.... Адската зарибявка е.... ма кинти и време.... които аз не искам да прахосвам в случая :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”