КСК 2008 - САМО история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

КСК 2008 - САМО история

Мнение от Silmarien »

Здрасти:P Има ли такива, които ще се явяват САМО на изпит по история? Към какви специалности се ориентирате, и случайно да има други, които са си харесали Минало и съвремие на Югоизточна Европа (като мен :roll: ) Започнахте ли подготовката вече? Хубаво ще е да се поопознаем предварително :wink:
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - САМО история

Мнение от elitsa.dimitrova »

[quotе] Здрасти:P Има ли такива, които ще се явяват САМО на изпит по история? Към какви специалности се ориентирате, и случайно да има други, които са си харесали Минало и съвремие на Югоизточна Европа (като мен :roll: ) Започнахте ли подготовката вече? Хубаво ще е да се поопознаем предварително :wink: [/quote]

Здравей Silmarien! :D
Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
Ами да се запознаем, щом може да сме бъдещи колеги... :P Казвам се Елица Димитрова и съм от град Пирдоп (може да го знаеш), от малка СУПЕР много ме влече историята и най-вече археологията...
Да се надяваме, че детската ми мечта ще се сбъдне...
Но все пак се иска наистина силна подготовка, а аз вече започнах... Интересувам се от курсовете по история, които се преподават в СУ, тегля си темички от интернет, купувам си необходимата литература и от 2 години съм на ЗИП История, а в момента (в 12 клас) започнахме всичко от начало, така че си преговарям миналогодишния материал...

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от elitsa.dimitrova на 03 Окт 2007, 14:38, променено общо 1 път.
Изображение
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: На вниманието на новите кандидатстуденти:

Четете Правилата на Форума и на Раздел КСК!
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=2095
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1842
Единствено по този начин ще направите престоя си тук полезен и по-приятен.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Yazo
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от Yazo »

Здрасти.Аз ще кандидатствам с история за спец. Политология :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология

Мнение от orion_elira »

аз миналата година кандидатствах с история.. сега съм 1ви курс Етнология.. страшна специалност .. ако някой се чуди какво да пише може да я бутне възможно най-напред (аз не направих така и сега се чудя защо :D) Но иначе относно темите по история е тва сайтче на мене мн ми помогна та реших да го споделя: http://historyexam.hit.bg/
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Silmarien »

elitsa.dimitrova написа: Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
Ееех, на мен археологията ми беше мечта поне 4 години, всъщност до преди няколко месеца, даже и сега малко съжалявам, но така се стекоха нещата, че си промених основното желание. Но не се съмнявам, че ще ти хареса и дано те приемат:) Успех, както и на всички останали :wink:
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Мнение от elitsa.dimitrova »

Silmarien написа:
elitsa.dimitrova написа: Аз ще кандидатствам само с история за специалност Археология...
Ееех, на мен археологията ми беше мечта поне 4 години, всъщност до преди няколко месеца, даже и сега малко съжалявам, но така се стекоха нещата, че си промених основното желание. Но не се съмнявам, че ще ти хареса и дано те приемат:) Успех, както и на всички останали :wink:
Благодаря ти много! Можело е да следваш мечтата си... :roll: :wink: :roll:
Изображение
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
deXter
В началото бе словото

Мнение от deXter »

az s1m sociolog i s16to kandidatsvah s istoriq, no na men specialnostta mi se vijda dosta trudna i mislq da se mestq nqk1de k1deto kriteriite ne sa tolkova strogi i k1deto ni mi se nalaga vsqka sedmica da me zatrupvat s materiqli za 4etene. ina4e e interesno i polezno, spor nqma, no ne e za nehranimaikovci kato men :twisted:
mn iskam da kandidatsvtvam pak i tozi p1t s1m si haresal specialnostta Etnologiq zatova pls razkajete ne6to pove4e za neq

*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Няма да кандидатствам единствено и само с история,но има много специалности,към които съм се насочила с този предмет.
Най-вече културология,социология,философия,
публ.администрация,археология.
Моля някой студент от тези специалности,посещаващ темата,да сподели по-интересни и полезни неща около тях. Ще съм благодарна! :D
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Аз съм 1 курс Културология и засега съм страшно доволна от специалността :) доста е интересно ! Успех на всички :wink:
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Мира
В началото бе словото

Мнение от Мира »

Здравейте. Дали някой може да ми каже какъв е конспекта по история за изпита тази година? Ако вече е готов де.
^KeN^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Кандидатстудентски изпит по История - Въпрос!!!

Мнение от ^KeN^ »

Хей,хора...кажете ми ако някой от вас е ходил на курсове по история при Георги Николов(преподавател в СУ по история).Искам да знам дали наистина е толкова добра подготовката и също така имам и дръги въпроси,свързани с курсовете..Благодаря предварително!?!
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Мира написа:Здравейте. Дали някой може да ми каже какъв е конспекта по история за изпита тази година? Ако вече е готов де.
Конспектите май излизаха около февруари месец :) Но те сравнително скоро го променяха, така че едва ли ще е по-различен от тазгодишния, ако пък е - няма да е коренно... ;)
Изображение
^KeN^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ^KeN^ »

Между другото,носи се слух,че тая година на изпита по история ще бъдат сложени всичките теми в купа,заради историята с журналистите.да видят хората,че нямало нагласени работи.Някой зане ли нещо за това? :|
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

^KeN^, от къде имаш тази информация :roll:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”