ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Здравейте,
Някой може ли да ми каже програмата/разписанието на лекциите за 4-и курс Педагогика...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
33 написа:хора, къде отиде адресът на сайта с форума на студентите по педагогика?
http://www.studenti-fp.org
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Делибалтова страшно го рекламира един път. Вашто ФСС го направили. Отивам да го видя.33 написа:хора, къде отиде адресът на сайта с форума на студентите по педагогика?
п.п. Разгледах го. Изглежда добре. Защо не качите някоя и друга книга, напр. на Марин Андреев - Дидактика
Тъкмо вчера си бях взел книжката и снимка и бях в Ректората, ама след като свърши мероприятието около дипломите, отидохме да се черпим и забравих после да мина през библиотеката. А пък трябва да почвам да го правя тоя проект, деба.
и за какво, за Бога са оставени някакви картинки и мидита, най-вероятно от темплейта на сайта, които влизат в категорията "ни в клин, ни в ръкав?"

библиотеката
Къде е тая библиотека, в която трябва да се регнеш?!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Не съм казал, че ще ме изядат.RealSugar написа:За едната Дидактика голЯми приказки, голямо чудо... Отиваш, взимаш учебника, пишеш. Няма да те изядат в библиотеката...поне в наш'та не
Ами голЯми приказки ще има... книжката е доста голяма
Направих си читателска карта. Само, че трябва да чакам някой да се сети да я върне. Библиотекарката каза, че на задочниците скоро няма да им потрябва.

- sladkakatomed
- В началото бе словото
Здравейте !Спешно търся....
Може ли някой да ми каже кога са изпитите на Първи курс Предучилищна и начална педагогика 1ви курс.МНОГО Е СПЕШНО
Re: Здравейте !Спешно търся....
Тук темата е за специалност "Педагогика" , вашата специалност има сайт,там трябва да има информация !sladkakatomed написа:Може ли някой да ми каже кога са изпитите на Първи курс Предучилищна и начална педагогика 1ви курс.МНОГО Е СПЕШНО
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Re: Здравейте !Спешно търся....
Така ли? Аз помислих, че е за целия ФП.zelena_ написа:Тук темата е за специалност "Педагогика" , вашата специалност има сайт,там трябва да има информация !
Дидактиката на Марин Андреев е супер книга. Доста неща научих. Чета, проект пиша и така.
Ама Делибалтова си я бива. Много добре манипулира мнението на хората
Всички се надяваме да е благосклонна и да си приготви подаръците за след Нова Година, защото засега сме послушни, както дядо Коледа би попитал

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Как няма да ме впечатли, като започва с XIII конгрес на БКП. "Качество навсякъде и във всичко", заявява другарят Тодор Живков пред Националната парийна конференция, на която беше формулирана и директната задача "да продължи реформата на средното образование, като особено внимание се обърне на качеството на подготовката на учащите се"
а тая реформа до ден днешен май още е в сянка
а тая реформа до ден днешен май още е в сянка