Edguy,Helloween и Gamma Ray в София!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
На Benediction и Amorphis си почивах на столчетата,но на Edguy си изкуфях максимум!
Много яко свириха,леко нелогичен сетлист,можеше да свирят и по-големите си хитове,но само това ми е критиката.Дано следващият път като дойдат да са сами и тогава да чуем останалите песни.
Hellfire Tobi е пълно куку,много луди майтапи пускаше и повдигна настроението на цялата публика.
цитирам "Who is the next band tonight?I don't know is it Benediction or Amorhis.At the time the first band played tonight we were at the hotel watching football,so we really don't know"
И не само това.
Като цяло феновете на другите две групи трябва да са предоволни.Аз се изръсих с 35 лв за една група,но си струваше!
На 18-ти пак съм там.Шоуто на Gamma Ray и Helloween ще е още по-яко!
Много яко свириха,леко нелогичен сетлист,можеше да свирят и по-големите си хитове,но само това ми е критиката.Дано следващият път като дойдат да са сами и тогава да чуем останалите песни.
Hellfire Tobi е пълно куку,много луди майтапи пускаше и повдигна настроението на цялата публика.
цитирам "Who is the next band tonight?I don't know is it Benediction or Amorhis.At the time the first band played tonight we were at the hotel watching football,so we really don't know"
И не само това.
Като цяло феновете на другите две групи трябва да са предоволни.Аз се изръсих с 35 лв за една група,но си струваше!
На 18-ти пак съм там.Шоуто на Gamma Ray и Helloween ще е още по-яко!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Други изцепки като това колко несправедливо е господ да взема косата от главата му и да я слага на места,където не му трябва.. на гърдите.. в задника.. и колко хиляди пъти повтори колко им е грозен барабаниста!?!?! И се изгавриха с Трупера!!! Много плямпа тоя човек, можеше малко да съкрати щоуто, по-малко време да ни кара да повтаряме идиотски звуци. Щеше да спести време за още песни!!! о като цяло пак си повтарям,че беше много добро
И аз не съм доволна от тва, че бяха прекалено много групи. Първо трябваше да чакам да свършат блек историите, после да гледам лигавщина и розово шалче по време на Едгай.. и нааааай накрая да видя тва, за коет бях отишла - Amorphis, които си свиреха сериозно, без да губят време.. песен след песен..
ама умората си казва думата,алоооо, не ща фестове 
И аз не съм доволна от тва, че бяха прекалено много групи. Първо трябваше да чакам да свършат блек историите, после да гледам лигавщина и розово шалче по време на Едгай.. и нааааай накрая да видя тва, за коет бях отишла - Amorphis, които си свиреха сериозно, без да губят време.. песен след песен..
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз отидох за Edguy и се изкефих.Наистина прекалено много плямпаше,но това му е в природата - да забавлява публиката.Ако сравня с концерта от 2003-та,той определено е по-як.Там също има такива занимавки,но песните са на ниво,и то много високо.Може би наистина времето беше проблема.Розовото шалче беше яко,недей така
.
От другите две групи,повече ми хареса сякаш Benediction.Но аз по принцип не си падам по такива групи.Моето мнение като страничен наблюдател.
На 18-ти определено ще е също толкова яко,ако не и повече,а то със сигурност ще е повече .
От другите две групи,повече ми хареса сякаш Benediction.Но аз по принцип не си падам по такива групи.Моето мнение като страничен наблюдател.
На 18-ти определено ще е също толкова яко,ако не и повече,а то със сигурност ще е повече .

-
Martto
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Приказки от Зимния дворец - http://news.ibox.bg/news/id_1751140096 .
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Сцепих се вчера! Врата май няма да спре да ме боли скоро. Гласът ми и него никакъв го няма от вчера. Супер концерт се получи! Макар да не започна особено добре. Влезнахме рано и между нас и решетката имаше само един ред хора, но някакви решиха да правят пого точно до нас и то още на Overdawn (които нещо не ми допаднаха) и тъй като имаше и момиче с нас решихме да се изнесем по-назад, защото се задаваха The Revenge Project и Benediction, a там щеше да става още по-голяма касапница.
В началото имаше много малко хора в залата, а някой каза, че били продадени само 2000 билета и почнах да се притеснявам, че ще се изложим пред Edguy, особено предвид факта, че поне половината публика беше там заради Amorphis и Benediction и едва ли хранеше много топли чувства към Edguy.
Щом дойде ред на The Revenge Project залата се понапълни малко повече, но достатъчно че да ми дойде настроението. Жалко, защото Revenge са пичове и съм ходил да ги гледам по клубове и съм им се кефел много, но в залата все още липсваше концертната атмосфера.
За Agathodaimon залата се напълни още повече. На тях им се изкефих, защото бяха супер смешни (само че за разлика от Edguy, при тях търсеният ефект май беше обратният). Jonas Iscariot (Omfg, що за идиот трябва да си, за да се наречеш така? Ама при тях явно е нормално, предишният им вокалист пък се нарича Vlad Dracul
) вадеше егати акцента и на всичкото отгоре или е егати поузъра или е от ония блек метъли, които наистина си вярват. На музиката им обаче не можах да се зарадвам особено, защото звукът беше зле, пък и блек метъл слушам рядко, само като съм в подходящото настроение, а тази вечер определено бях на друга вълна.
Benediction обаче са друга бира! Направиха абсолютна касапница! Пичове свирят по-добре на живо, отколкото в студио! За тях залата се понапълни, а те самите надъхаха публиката супер много! На два пъти вслязох в мош пита и ми се искаше още, но трябва да си пазя очилата.
Когато над залата се разнесе "Ladies and gentlemen, welcome to the freak show!" беше неописуемо. Безброй пъти съм си представял как го чувам това на живо и никога не съм вярвал, че ще стане! Изродиии, Edguy са изроди! Изцедиха ми гласа и енергията до последната капка! Сетлистът беше очакван - същият като по други фестивали тази година, включително и 30 секундния откъс от The Trooper. Тоби не спря да си прави майтапи, от което доста хора останаха недоволни, но аз щях да остана недоволен, ако не го бе направил. Хуморът е неизменна част от групата. Както от песните им, така и от концертите. Преравял съм целия им сайт, издирвал съм всякакви интервюта и документални кадри с групата, само за да чуя поредната им болна шега
След като слязоха от сцената бях напълно изтощен и реших за първи път в живота си по време на рок концерт да седна на седалките (без да бройм концерта на Steve Vai, където нямах и голям избор), тъй като Amorphis и без това не са ми особено любима група. Мелодичния дет и прогресив метъла са стилове, чието звучене не ми допада ни най-малко. Финландците обаче се справиха страшно добре! И те като Benediction ми допаднаха много повече на живо, отколкото на запис (макар че на Benediction си се кефя и в двата случая
). За мое съжаление не изпълниха Perkele (The God Of Fire), но пък си харесах някои други песни, които преди това не ми бяха направили впечатление. Групата определено ми се вдигна в очите, макар че смесването на чисти с тежки вокали продължава да не ми харесва. Първо самият глас на вокалиста им не ми допада като пее чисто (нито на сегашния им, нито на предишния) и второ самата комбинация принципно не ми допада (макар че при Saturnus също го има това на моменти, а те са ми супер любима група, но при тях при тях чистите вокали през повечето време се изразяват в рецитарене, не в пеене :Р).
Като цяло - невероятен концерт, въпреки малобройната публика, която за сметка на бройката беше доста качествена! И предвид естеството на концерта се държа доста грамотно, т.е. хората вместо да стоят в публиката и да викат Едгей по време на изпълнението на Edguy [както се опасявах, че може да стане (макар че по едно време имаше двама такива имбецила, но те го викаха това по време на Benediction, ако не се лъжа)] пиха бира отвън или поне не демонстрираха някакво недоволство от групата. И така трябва, защото по всички големи фестивали свирят групи от различни стилове и хората нямат проблем с това. Мисля, че и групите останаха доволни от публиката, което им прави чест, защото - още веднъж ще отбележа - срамота е такива банди да свирят пред толкова малко хора. И за да не завършвам с нещо негативно пак ще кажа, че се получи супер добро шоу, едно от най-добрите тази година!
В началото имаше много малко хора в залата, а някой каза, че били продадени само 2000 билета и почнах да се притеснявам, че ще се изложим пред Edguy, особено предвид факта, че поне половината публика беше там заради Amorphis и Benediction и едва ли хранеше много топли чувства към Edguy.
Щом дойде ред на The Revenge Project залата се понапълни малко повече, но достатъчно че да ми дойде настроението. Жалко, защото Revenge са пичове и съм ходил да ги гледам по клубове и съм им се кефел много, но в залата все още липсваше концертната атмосфера.
За Agathodaimon залата се напълни още повече. На тях им се изкефих, защото бяха супер смешни (само че за разлика от Edguy, при тях търсеният ефект май беше обратният). Jonas Iscariot (Omfg, що за идиот трябва да си, за да се наречеш така? Ама при тях явно е нормално, предишният им вокалист пък се нарича Vlad Dracul
Benediction обаче са друга бира! Направиха абсолютна касапница! Пичове свирят по-добре на живо, отколкото в студио! За тях залата се понапълни, а те самите надъхаха публиката супер много! На два пъти вслязох в мош пита и ми се искаше още, но трябва да си пазя очилата.
Когато над залата се разнесе "Ladies and gentlemen, welcome to the freak show!" беше неописуемо. Безброй пъти съм си представял как го чувам това на живо и никога не съм вярвал, че ще стане! Изродиии, Edguy са изроди! Изцедиха ми гласа и енергията до последната капка! Сетлистът беше очакван - същият като по други фестивали тази година, включително и 30 секундния откъс от The Trooper. Тоби не спря да си прави майтапи, от което доста хора останаха недоволни, но аз щях да остана недоволен, ако не го бе направил. Хуморът е неизменна част от групата. Както от песните им, така и от концертите. Преравял съм целия им сайт, издирвал съм всякакви интервюта и документални кадри с групата, само за да чуя поредната им болна шега
След като слязоха от сцената бях напълно изтощен и реших за първи път в живота си по време на рок концерт да седна на седалките (без да бройм концерта на Steve Vai, където нямах и голям избор), тъй като Amorphis и без това не са ми особено любима група. Мелодичния дет и прогресив метъла са стилове, чието звучене не ми допада ни най-малко. Финландците обаче се справиха страшно добре! И те като Benediction ми допаднаха много повече на живо, отколкото на запис (макар че на Benediction си се кефя и в двата случая
Като цяло - невероятен концерт, въпреки малобройната публика, която за сметка на бройката беше доста качествена! И предвид естеството на концерта се държа доста грамотно, т.е. хората вместо да стоят в публиката и да викат Едгей по време на изпълнението на Edguy [както се опасявах, че може да стане (макар че по едно време имаше двама такива имбецила, но те го викаха това по време на Benediction, ако не се лъжа)] пиха бира отвън или поне не демонстрираха някакво недоволство от групата. И така трябва, защото по всички големи фестивали свирят групи от различни стилове и хората нямат проблем с това. Мисля, че и групите останаха доволни от публиката, което им прави чест, защото - още веднъж ще отбележа - срамота е такива банди да свирят пред толкова малко хора. И за да не завършвам с нещо негативно пак ще кажа, че се получи супер добро шоу, едно от най-добрите тази година!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
И следва още по-добро шоу!Vaskes написа:И за да не завършвам с нещо негативно пак ще кажа, че се получи супер добро шоу, едно от най-добрите тази година!
Аз съм с много по-големи очаквания за него,не защото не ми хареса този фест,напротив - с болно гърло не спрях да крещя на Edguy,независимо от това,че после не можех да говоря,а защото ще свирят две от най-добрите power metal групи с два чисто нови албума и шоуто ще е на макс.(сега се сещам за един пич,когато ходих на дийп пърпъл в Каварна - "усили волумето на мах"
А от публиката ще се чуват радостните възгласи докато инструментите се настройват,така както на предните концерти - Happy Happy Helloween ...
Gamma Ray изобщо няма да са на заден план.
Моето лично мнение е,че албумът на Gamma Ray е по-добър от този на Helloween,но както каза Hellfire Tobi - We've come to rock'n'roll and it's all heavy metal.

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
бе и мен ме изкефи концертът, въпреки че след работа бях капнал... големо шоу направиха Edguy, не мога да им го отрека, иначе не очаквах да ми допаднат Benediction, Amorphis нещо ми доскучаха, въпреки че заради тях отидох...
а за пикаенето в мивките и лепнещия под, или за въргалящите се пияни до безсъзнание... и това някак ме изкефи, хъхъхъ
а за пикаенето в мивките и лепнещия под, или за въргалящите се пияни до безсъзнание... и това някак ме изкефи, хъхъхъ
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Да знаете къде билетите са с картинки,а не са напечатани от ticketstream?Също така и откъде мога да си взема плакат на концерта,да си поукрася стаята
.Предполагам,че в някой метъл магазин ще има,но в кой точно и дали ще са отзивчиви,ако си поискам?