6-ти блок (на МУ)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Raziel
В началото бе словото

6-ти блок (на МУ)

Мнение от Raziel »

Здравейте на всички, това е първия ми пост във форум на СУ, макар и да има голям шанс да бъде изтрит, но нейсе, трябва да опитам :)

Аз съм първи курс и бях приет наскоро в общежитие по индивидуална молба. Става въпрос обаче за 6-ти блок (в Лозенец) на МУ. Сега, тва е хубаво - аз съм Информатика, и ФМИ-то ми е на 10 минути път. Лошото е, че май ще имам малко проблеми със съквартиранта...
Но въпроса е другаде. Започнах тази тема, защото ми беше казано, че в този блок има доста студенти от СУ. Исках да попитам дали наистина е така, колко са, къде са и т.н. Лично аз от неделя съм в стая 617. Донякъде просто искам да се запозная с когото мога, щото имам чувството че ще съм малко нещо аутсайдер в тоя блок :) Както споменах обаче, новия ми съквартирант май не е доволен със развитието на нещата и се чудя дали не можем да уредим някакво разместване...
Естествено, предполагам, че малко избързвам, но ще прекарам 6 месеца в това общежитие и поне искам да знам, че живея с някого, който може да ме понася :(

P.S. Вероятно беше по-коректно да пусна тази тема във форума на СБО, обаче той е фрашкан със спам по някаква причина :? При всички положения обаче, ако модераторите решат, че нарушавам правилата на форума, че темата не е за тука и т.н. се извинявам предварително.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Може да говорите с домакинката за евентуално разместване. А дали ще стане... Божа работа.
Изображение
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

А от къде си сигурен, че със следващия ти съквартирант ще се понасяте. Аз съм живял с хора по избор и пак не съм ги понасял от време на време. А и какъв аутсайдер. Да не би да смяташ да се кандидатираш за кмет на блока и ти трябват гласове. Ако се прибираш само да спиш си ОК, ако искаш да спиш по цял ден и цяла нощ да тропаш или поне да осигуряваш непрестанно присъствие, повярвай, никой няма да ти се зарадва. Ходи по често на лекции - така ще се срещаш с колеги, а вечерта удряш една почивка и така... 6 месеца :)
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Я,Разиел :P
Raziel
В началото бе словото

Мнение от Raziel »

А от къде си сигурен, че със следващия ти съквартирант ще се понасяте. Аз съм живял с хора по избор и пак не съм ги понасял от време на време. А и какъв аутсайдер. Да не би да смяташ да се кандидатираш за кмет на блока и ти трябват гласове. Ако се прибираш само да спиш си ОК, ако искаш да спиш по цял ден и цяла нощ да тропаш или поне да осигуряваш непрестанно присъствие, повярвай, никой няма да ти се зарадва. Ходи по често на лекции - така ще се срещаш с колеги, а вечерта удряш една почивка и така... 6 месеца
Виж сега, аз точно там е работата, че искам само да се прибирам вечер и да спя там, обаче ако съквартиранта води приятели и купонясва по цяла нощ, няма да го бъде, нали? И какво разбираш под понасяне? Моя човек е напълнил гардероба и не дава да го ползвам :)
Все си мисля, че мога да намеря някой, който поне да не ми прави такива проблеми. А аз лекции не изпускам без важна причина, ама това какво ми помага, ако вечерта се върна и НЕ МОГА да ударя една почивка? Не съм казал да седим и да мълчим, то лошо няма да се вижда с приятели, ама да ми каже още от вратата, че няма да се разбираме и да говоря с домакина да ме мести - е какво да направя?
За кмет няма да се кандидатирам, ама си викам поне да питам дали няма някой друг прецакан, може пък да не съм единствения, който търси решение. По броя и характера на отговорите в тази тема - очевидно съм сбъркал, sorry :)

P.S. steamer, да не би да се познаваме, или просто реагираш на името?
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

P.S. steamer, да не би да се познаваме, или просто реагираш на името?
Възможно е да те бъркам с един виртуален познат.
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

... да се прибирам вечер и да спя там, обаче ако съквартиранта води приятели и купонясва по цяла нощ, няма да го бъде, нали? ... Моя човек е напълнил гардероба и не дава да го ползвам :) ... лекции не изпускам без важна причина, ама това какво ми помага, ако вечерта се върна и НЕ МОГА да ударя една почивка?
Ти си бил моят човек... ама късно се обаждаш. Не съм в 6-ти блок, но пък си ми идеален откъм разписание на времето. А и гаредероб щеше да си имаш, време за почивка бол, щото се прибирам само да спя в стаята, а и купони не правя :) На голям зор си - дерзай, че иначе 6-те месеца ще ти се сторят 6 години. Успех!
kotio
В началото бе словото

:)

Мнение от kotio »

Кажи му, че си гей и ако не ти освободи гардероба, ще ти е адски възбуждащо да му душиш и обличаш дрехите. А като му дойдат и приятелите - кажи и на тях, че си гей :)))
Доуточни, че си самотен и си нямаш приятел, затова много им се радваш. Бързо ще те оставят на спокойствие да си почиваш. Ако не стане, кажи на домакинката, че си гей... :)))

П.П. - все пак гледай да не се окаже някой от тях също гей...
но ако все пак се окаже - пробвай с номера, че си негър ... или беден циганин, социално слаб с жена и деца, които няма кво да ядат, а ти ще му обличаш дрехите... и ще му ядеш от яденето...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

:notworthy: :notworthy: :notworthy: Много добре измислено :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”