Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
Ама че повърхностно се отнесохте!
Ами ситуацията няма ли да споделите... lyrics, нещо? емотиконка поне? със затворени или отворени очи я слушате? кво чувствате?! баси
Оки де .....сега по-сериозно ама друга песен ...Nickelback-Far Away mp3. -Бях на морето хванах си едно гадже ....всичко беше розаво(най-добрата връзка ,която съм имала до сега) ,но в един прекрасен ден аз си отидох вкъщи,той остана там ......фар ауей ...повечето песни с които свързвам живота си са тъжни,сдухващи...Защо ли.?...ми не знам ,може би защото кат ми е готино не слушам музика
Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
Fairground attraction - Find my love (current situation) Сленг - Синьо (за едни сини очи - все едно аз съм писала текста) Smokie - Oh Carol (за една случайна среща, макар и не с Каръл) Ronan Keating - If tomorrow never comes (за един човек - ще ми се да мисля, че ако утре всъщност "няма утре", той ще знае всичко онова, за което се пее в тая песен) Sting - Ghost story (житейска работа, познат текст - "The same old questions asked, the same denial") Тоника - Кой ще каже какво е любов - ей така пък, защото ме усмихва и натъжава едновременно Letters to Cleo - Cruel to be kind (щото понякога се държа така и ми се иска хората, към които съм такава, да го знаят)
I want you to want me (май май не е много така, вероятно се самонавивам)
Изживявам ги като емоция в момента (а някои вече съм ги ПРЕживяла), като история (текст) - първата и третата (с любим цитат "I bet you get what you want but so do I and I ain't losin' today...")
Айде, вижте колко нещо изписах. И да няма недоволни, ей!
Последно промяна от Търговецът на кристал на 02 Ное 2007, 19:19, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Gorillaz - November Has Come (вчера точно)
Kosheen - Face In The Crowd (през лятото много често ми се случваше да видя някой познат в тълпата)
Daniel Bedingfield - Wrap My Words Around You (не искам да си спомням за това)
Darren Hayes - Setting Sun (като се прибирам всеки път в Бургас)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW
I SEE YOU FEEL NO PAIN AT ALL IT SEEMS
I WONDER WHAT YOU'RE DOIN' NOW I WONDER IF YOU THINK OF ME AT ALL
DO YOU STILL PLAY THE SAME MOVES NOW
OR ARE THOSE SPECIAL MOODS FOR SOMEONE ELSE
I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW
JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD DOESN'T MAKE YOU RIGHT, OH NO
JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD STILL WANT YOU HERE TONIGHT
...