Информатика 1 курс
Модератори: Methuselah, thegirl
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
нас Добрев миналата година ни вдигна на контролно в 7 сутринта след Димитровден 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Яяяя. Какво си шушукате тука? Да не би да става дума за главен асистент г-ца Андрейчин?
Тя ми обърна представите за мис и мисис, та когато трябва да се обръщам към колежка по фамилия, слагам г-жа отпред.
Скоро наближава стотния й рожден ден
, а ако поканените на партито са всички скъсани студенти от нея и си вземат по една виличка от тортата... мммм... в задачата се пита - абе, тая торта с колко самосвала трябва да се докара?
Тя ми обърна представите за мис и мисис, та когато трябва да се обръщам към колежка по фамилия, слагам г-жа отпред.
Скоро наближава стотния й рожден ден

всеки математик знае че всички реални числа са в множеството на реалните числа. Е всички комплекси са в нейното множество .... тя е нещо като бяла дупка не поглъща ами излъчва комплекси по 4 на всеки 3 мили секунди
я виж те даже е г-ца. еххх ако имаше втори Хитлер може би щеше да и е половинка...... повръща ми се !