Може ли някой да ми каже от къде да намеря програмата ви (примерно в интернет), къде ви се провеждат лекциите и дали имам шанс да посещавам един от избираемите ви предмети без да уча скандинавистика?
Благодаря!
Модератор: Don Horhe
Пред Нордика.Vaskes написа:Програмите ги има пред 180 кабинет (или при библиотека 'Нордика' бяха?) в Гълъбарника.
Тук също би трябвало да ги има, но сайтът не е обновяван от години.
За другото не знам.
Този спецкурс винаги досега е бил обявяван заедно за скандинавистика и португалска филология. Така че Вл. Теохаров няма да бъде изненаданmariqq написа:Аз съм 2-ри курс Португалска филология и бях записала Увод във философията като избираем предмет, който се провежда от вашата катедра. Някой знае ли в коя стая е, тъй като вече няколко седмици не мога да открия никого
В програмата пише, че е във вторник, от 14:15ч, на 4ти км, 1-ви блок, 524 стая, при Теохаров. Мерси
Този курс не се провежда от нашата катедра. Теохаров си е от Философския факултет. Просто няколко специалности взимат лекциите заедно.Miramar написа:Този спецкурс винаги досега е бил обявяван заедно за скандинавистика и португалска филология. Така че Вл. Теохаров няма да бъде изненаданmariqq написа:Аз съм 2-ри курс Португалска филология и бях записала Увод във философията като избираем предмет, който се провежда от вашата катедра. Някой знае ли в коя стая е, тъй като вече няколко седмици не мога да открия никого
В програмата пише, че е във вторник, от 14:15ч, на 4ти км, 1-ви блок, 524 стая, при Теохаров. Мерси
Същият. На нас там са ни (или поне ще ни бъдат) писмените упражнения по шведскиMorrighan написа:Това май беше първи блок, ако не греша. Тоя, който е най-накрая, нали?mecho написа:По философия сме в една китна сграда, на която пише "Сортови семена" и е на 4-ти километър...Всъщност е философски факултет или нещо такова. На последния етаж.