Фехтовка

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Фехтовка

Мнение от fragile »

Записах се на фехтовка и съм доволна от избора си.
Моята гимназиална учителка по английски език, която много уважавам, казваше, че човек трябва да се научи на три неща в живота си: Да се научи да свири на поне един музикален инструмент, да научи поне един чужд език и да научи основите на спорта фехтовка.
Споделете и вие!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

треньорите Шабански и Маринов цепят мрака...
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

И аз се записах, вторник, 15:00 ч. При Маринов съм. На инструктажа изглеждаше кажи-речи свестен, ама ще го видим в действие. А, дано. (: И аз съм доволна от спорта, който записах, дано продълга тъй. ((:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Фехтовка

Мнение от Blood Countess »

fragile написа:Записах се на фехтовка и съм доволна от избора си.
Джизъс!! Ти момиче ли си?!!! :shock: :shock: :shock: Аз си живях със заблудата, че си момче!! Ама че съм и аз!! Whatever...
И аз се записах на фехтовка- бях във вторник на събирането, и останах изключително приятно изненадана! :P Тренерът е невероятно точен човек, с такъв хъс говори за въпросния спорт, че няма как да не те заинтригува! Освен това не обръща особено внимание на присъствията/ отсъствията, на облеклото и т. н. Изобщо- радвам се, че направих този избор, а който не е-може само да съжалява!! :)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
PluSHeNa PanDA
В началото бе словото

Мнение от PluSHeNa PanDA »

..... му :cry: ...изтървах срока за записване за спорт и не успях да се запиша но по дяволите...дори незнаех,че има срок!!!!!!грр и аз искам фехтовка :( :cry:
Изображение
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Blood Countess, ти в 2:00 или в 3:00 часа си?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

От 14 часа, обаче вчера пропуснах, заради гадния дъжд :cry: ... Стана ли нещо интересно, проверява ли кои са присъстващи?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Е-е-е, защо не си в мойта група. :// Днес от три. Не е гледал за отсъстващи, само се ужаси колко согромна е групата. Обясняваше разликите между сабя, шпага и рапира и коя как се използва. Ама като за най-най-начален стадий, сиреч идеално за нас. :P
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

*извинявам се за дабълпоста*

Някой знае ли от колко часаса групите в сряда, четвъртък и петък? Много, много ми е важно, ако някой знае, плс да каже????
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Мнение от Merry-go-round »

Значи, в понеделник и сряда има групи от 10:00, а от понеделник до четвъртък има и от 14:00, и от 15:00. В петък мисля, че няма група въобще, но не съм напълно сигурна.
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Благодаря много^^
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хора, голяма излагация стана днес! Първо закъснях за тренировката в 2, при което Маринов жестоко ме нахока. Останах да чакам за групата в 3, обаче нямах екип и едно от момичетата от 2 ми каза, че е по-добре да си заминавам, защото тренерът изгонил една друга колежка поради същата причина. И аз се измъкнах по терлички... :roll: Сега по всяка вероятност ще ме запомни и... стой та гледай... :cry:
Другия път ще дойда за тренировката в 3, така че, Шепот, може да се запознаем :P .

Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Аз трябва да съм утре, ама съм болна, не мога да спра да кашлям. Ама буквално. Просто не мога така да ида, а ме е страх, че ако изпусна първата тренировка, няма да мога изобщо да наваксам, да не говорим, че ще си имам големи ядове с него. Ох, толкова исках да уча фехтовка и намерих кога да се разболея. :( :cry:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Blood Countess написа:Хора, голяма излагация стана днес! Първо закъснях за тренировката в 2, при което Маринов жестоко ме нахока. Останах да чакам за групата в 3, обаче нямах екип и едно от момичетата от 2 ми каза, че е по-добре да си заминавам, защото тренерът изгонил една друга колежка поради същата причина. И аз се измъкнах по терлички... :roll: Сега по всяка вероятност ще ме запомни и... стой та гледай... :cry:
Другия път ще дойда за тренировката в 3, така че, Шепот, може да се запознаем :P .
Спокооо! И ние миналата година започнахме по същия начин - няма да те запомни :wink: Тоест, не се измъкнахме,а стояхме като наказани да ни се кара на двете с Женинкото. Абе никви грижи нямаш с фехтовката!
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Хора, наистина няма да отида днес, няма начин. :( Моля ви, кажете какво сте правили. :(
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”