Изключително оригинално заглавие: Скандинавистика!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

Съжалявам, нямам време да чета 15 страници от темата, за да видя дали някой вече се е интересувал от моя въпрос преди мен...
Може ли някой да ми каже от къде да намеря програмата ви (примерно в интернет), къде ви се провеждат лекциите и дали имам шанс да посещавам един от избираемите ви предмети без да уча скандинавистика?
Благодаря! :)
Sunlight divine cover my land
Angels of light take care of us
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Програмите ги има пред 180 кабинет (или при библиотека 'Нордика' бяха?) в Гълъбарника.

Тук също би трябвало да ги има, но сайтът не е обновяван от години.

За другото не знам.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Vaskes написа:Програмите ги има пред 180 кабинет (или при библиотека 'Нордика' бяха?) в Гълъбарника.

Тук също би трябвало да ги има, но сайтът не е обновяван от години.

За другото не знам.
Пред Нордика.

Иди и питай преподавателя на предмета, който искаш да посещаваш.
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Аз съм 2-ри курс Португалска филология и бях записала Увод във философията като избираем предмет, който се провежда от вашата катедра. Някой знае ли в коя стая е, тъй като вече няколко седмици не мога да открия никого :(
В програмата пише, че е във вторник, от 14:15ч, на 4ти км, 1-ви блок, 524 стая, при Теохаров. Мерси :)
Нищо не свършва,без да искаш и ти...
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

mariqq написа:Аз съм 2-ри курс Португалска филология и бях записала Увод във философията като избираем предмет, който се провежда от вашата катедра. Някой знае ли в коя стая е, тъй като вече няколко седмици не мога да открия никого :(
В програмата пише, че е във вторник, от 14:15ч, на 4ти км, 1-ви блок, 524 стая, при Теохаров. Мерси :)
Този спецкурс винаги досега е бил обявяван заедно за скандинавистика и португалска филология. Така че Вл. Теохаров няма да бъде изненадан :lol:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Miramar написа:
mariqq написа:Аз съм 2-ри курс Португалска филология и бях записала Увод във философията като избираем предмет, който се провежда от вашата катедра. Някой знае ли в коя стая е, тъй като вече няколко седмици не мога да открия никого :(
Този спецкурс винаги досега е бил обявяван заедно за скандинавистика и португалска филология. Така че Вл. Теохаров няма да бъде изненадан :lol:
Този курс не се провежда от нашата катедра. Теохаров си е от Философския факултет. Просто няколко специалности взимат лекциите заедно.

То пък едни лекции по тоя предмет :roll: ще видиш...
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Аз не мога да открия къде се провеждат и се отписах, а ми се струваше мн интересно :( Ако някой знае къде- да каже :)
Нищо не свършва,без да искаш и ти...
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

mariqq написа:Аз не мога да открия къде се провеждат и се отписах, а ми се струваше мн интересно :( Ако някой знае къде- да каже :)
Нали имаш програмата? Иди там, или питай скандинавистите от съответния курс.
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

По философия сме в една китна сграда, на която пише "Сортови семена" и е на 4-ти километър...Всъщност е философски факултет или нещо такова. На последния етаж.
Уф, не ме бива да обяснявам :( Най добре ела да ни питаш :wink:
Иначе въпросното чудо е утре от 2 до 4.
http://jorik.blog.bg/
...............................
Morrighan
От дъжд на вятър

Мнение от Morrighan »

mecho написа:По философия сме в една китна сграда, на която пише "Сортови семена" и е на 4-ти километър...Всъщност е философски факултет или нещо такова. На последния етаж.
Това май беше първи блок, ако не греша. Тоя, който е най-накрая, нали?
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Morrighan написа:
mecho написа:По философия сме в една китна сграда, на която пише "Сортови семена" и е на 4-ти километър...Всъщност е философски факултет или нещо такова. На последния етаж.
Това май беше първи блок, ако не греша. Тоя, който е най-накрая, нали?
Същият. На нас там са ни (или поне ще ни бъдат) писмените упражнения по шведски :)
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

има ли тук някой от 1,2,3,4 курс и магистрати от скандинавистика? Моля поне по един представител на курс да си признае :) предварително благодаря
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Miramar
В началото бе словото

Мнение от Miramar »

Fervourrr написа:има ли тук някой от 1,2,3,4 курс и магистрати от скандинавистика? Моля поне по един представител на курс да си признае :) предварително благодаря
Ми то магистрати няма как да има, ама иначе май всички са от тия курсове.
Аватар
Rumena
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Rumena »

I курс, признавам си :roll:
Morrighan
От дъжд на вятър

Мнение от Morrighan »

Fervourrr написа:има ли тук някой от 1,2,3,4 курс и магистрати от скандинавистика? Моля поне по един представител на курс да си признае :) предварително благодаря
Ти някакво социологическо проучване ли провеждаш из форума, или? :roll: Виждам в доста теми питаш един и същи въпрос.
Заключено

Обратно към “ФКНФ”