ами педагогическата психология е интересна но изпита си е доста трудничък и пада голямо учене, а пък втория семестър като дойде и педагогиката ще ви стане още по-трудно.там вече ученето е наистина много и се четът едни големи тулупи хубавото обаче е че може да се освободите от него чрез два теста.за Авито мога да кажа че теста който дава също не е никак лесен и има доста подвеждащи въпроси така че трябва здраво ученеfeichka написа:А някой може ли да каже малко повече подробности за Педагогическата психология и АВИТО-то?Ако знаете,де...
Историциииии.......
Модератор: sientelo
istori4ka
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Хлъц...както вторият семестър винаги е ад...Ама аз сама се наврях и сега ще си понасям последствията.
Лошото е, че ние досега един път не сме имали...нито едното, нито другото...
А с уппражненията как седи въпроса? Държи ли се на тях...?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Ами на тези по психология е добре да ходите в смисъл че на изпита после дават въпрос който е разискван на упражненията, а иначе за педагогиката мога да кажа че аз миналата година стъпих само веднъж или два пъти и даже съжалих че изобщо съм ходила защото нищо съществено не се прави там.така че може и да не ходите там
istori4ka
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Спортът НЕ Е задължителен. Преди време говорих с Янакиева и тя ми обясни, че и е писнало да отговаря на този въпрос. Явно тези слухове са плъзнали навсякъде. Каза също, че ще успеем да наберем достатъчно кредити за магистратуи, ако си запишем други избираеми предмети. Сега ми хрумва да питам за това в Деканата, там също би трябвало да имат представа.