Плуване?
Модератори: ники, Methuselah
Плуване?
Здравейте,всички!Тази година ще съм първи курс в СУ и много искам да се запиша на плуване,но разбрах,че има значение при кой треньор ще се запишеш,защото някои те оставят през цялото време да правиш каквото искаш,други те тренират сериозно...Значи ако може да ми кажете кои треньори според вас са добри,защото искам наистина да се науча да плувам (засега мога колкото да не се удавя и то не мога да издържа много дълго
) Няма значение колко е строг,искам наистина да си разбира от работата и да се отнася професионално! 10Х предварително!
Не се сбъдват само забравените мечти...
1.Не се записвай при мъжа.Не си спомням как се казва.
2.2-та семестъра бях при различни жени и от двете бях доволна. Никой няма да ти виси на главата и да ти показва през цялата година.
В началото ти показват туй-онуй и след това цяла година го упражняваш и накрая те изпитват върху него и ти пишат 6.
1-вия семестър бях при Рангачева, а 2-рия така не и запомних името цял семестър. Беше пак някакво дълго.
2.2-та семестъра бях при различни жени и от двете бях доволна. Никой няма да ти виси на главата и да ти показва през цялата година.
В началото ти показват туй-онуй и след това цяла година го упражняваш и накрая те изпитват върху него и ти пишат 6.
1-вия семестър бях при Рангачева, а 2-рия така не и запомних името цял семестър. Беше пак някакво дълго.
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Гост
- Пишеща машина
Нормативът е 25 метра кроул и 25 метра гръб. За стил.pity86 написа:Искам да питам дали басейнът е чак в толкова лошо състояние, както казват някои и дали може да се запиша на плуване,да не ходя редовно и накрая да си покрия нормативите за изпитите и да ми пишат 6.Или за заверката ще ме искат всеки път да съм там?
Кво има да му покриваш? А може и на 9 или 8 присъствия да завериш
едва ли ще ти направят голям проблем.
Относно състоянието на басейна. Е, не е Хилтън, но е прилично.
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Гост
- Пишеща машина
Лол... Това не ми го е казвал /защо ли?/, но наистина при него бешеNadya написа:Гост, на теб надали са ти казвали не веднъж, че е по-добре да ходиш без бански, отколкото с бански и по-скоро препоръчително да не носиш нищо.![]()
Предпочитам, когато се занимавам с нещо да е качествено и да изолирам постоянните забежки от страна на другите.
по-интересно... /разбирай, че понякога ми казваше какво да правя,
докато при Рангачева.../
А за нормативите на кроул и на гръб - няма времена, искат стил.
Ти колко плуваш 50 кроул м/у другото?
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър