Ще стачкува ли СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
manutdfcana
- В началото бе словото
Ти не го слушай Гришата Атанасов - той нищо не знае. него не го бръсни и за слива. ако ще се обръщаш към някой то е: Милена Цветкова - не ти го препоръчвам, детското в теб ще умре веднага, или Алберт Бенбасат - той е истинския лидер в Печат и книгоиздаване. Гришата се пита за нещо - само!!! и единствено ако първите двама или деканката и Ичева нямат информация. Гришата е некомпетентен по административни въпроси.Шепот написа:Плазмодий написа:бе как ще стачкуват,нали такси плащаме,нека стачкуват ама и пари да връщат,ба
Е баш това щях и аз да кажа!!! На нищо не прилича това, аман вече! А на нас учителят по Увод в книгоиздаването ни каза, че има риск да СУ стачкува и ни даде пример как като ходил в Гърция през август, студентите още учели, защото доучвали двата месеца стачка там. егаси, това и нас ли ни чака. Писна ми, писна ми, писна ми. :/
Заявявам ти го от 100% личен опит тъй като съм 4 курс книгоиздаване и съм минала по всички простотии в специалност книгоиздаване.
Последно промяна от manutdfcana на 20 Яну 2008, 09:09, променено общо 5 пъти.
Един приятел ми каза, че негов приятел, нз как, но бил разбрал че СУ ще получат опълнителните субсидии, ако не се лъжа 51млн лв. Колко е вярно нз, но приятелят ми ми каза, че неговия приятел е сигурен... На мен ми се иска да има стачка за да мога да седна и да стигна и до 6тите лекции щото съм още на 2те...
:):)
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и аз нямам нищо против малко почивка...ама мъничко.. няколко дни :") не повече..

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Цветкова и Бенбасат не ми преподават, а както ги описваш не започвам да горя от желание да тичам при тях да ги питам каквото и да е. За деканката също не съм слушала мили неща. Коя е Ичева?manutdfcana написа:Ти не го слушай Гришата Атанасов - той нищо не знае. него не го бръсни и за слива. ако ще се обръщаш към някой то е: Милена Цветкова - не ти го препоръчвам, детското в теб ще умре веднага, или Алберт Бенбасат - той е истинския лидер в Печат и книгоиздаване, но внимавай и с него. Гришата се пита за нещо - само!!! и единствено ако първите двама или деканката и Ичева нямат информация. Гришата е некомпетентен.Шепот написа:Плазмодий написа:бе как ще стачкуват,нали такси плащаме,нека стачкуват ама и пари да връщат,ба
Е баш това щях и аз да кажа!!! На нищо не прилича това, аман вече! А на нас учителят по Увод в книгоиздаването ни каза, че има риск да СУ стачкува и ни даде пример как като ходил в Гърция през август, студентите още учели, защото доучвали двата месеца стачка там. егаси, това и нас ли ни чака. Писна ми, писна ми, писна ми. :/
Заявявам ти го от 100% личен опит тъй като съм 4 курс книгоиздаване и съм минала по всички простотии в специалност книгоиздаване.
Радвам се да открия във форума още един човек от нашата специалност^^
~ Кътчето ~