Омръзна ми от рекламите на ЛС
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Омръзна ми от рекламите на ЛС
Здравей, аз съм от Philox [Connecting European Students] и искам да те поканя да се присъединиш към изграждането на нова и най-актуална база данни на студентите в Европа. В сайта можеш да намериш много и полезна информация относно РАБОТА В ЕС, образование(МАГИСТРАТУРА и ТРАСФЕРИ), квартири, изпити и много НОВИ приятели по НАЙ-ДОСТЪПНИЯ начин – като просто си говориш с колеги от др държави и университети от http://www.philox.eu . Аз също съм студент и сайта ми беше от голяма полза по програмата Ерасмус и не само... Пробвай и ти Wink. Покани и твоите приятели и колеги Wink УСПЕХ!!!
Вземете мерки моля ви. Администраторите могат да потвърдят, че в пощата ми вече 2ро такова писмо пристига
Вземете мерки моля ви. Администраторите могат да потвърдят, че в пощата ми вече 2ро такова писмо пристига
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Омръзна ми от рекламите на ЛС
Да не искаш да кажеш, че админите могат да четат личната кореспонденция на всеки потребител тук!?!?streetdog написа: Вземете мерки моля ви. Администраторите могат да потвърдят, че в пощата ми вече 2ро такова писмо пристига
Бан за админите!!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аз също получих такова съобщение преди няколко дена...
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)