На мен никой не ми дава, ето тъй на.
Давате ли пари на просяци?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
-
Silvering
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Izvinete za kirilicata pyrvonachalno. Ama e grozno!az sym ot varna.. lqtoto turizma e na max.. hora ot cqla evropa.. che i afrika i aziq.. i se razhojdat po centyra i nekvo cigane trygne da gi goni i vika na razvalen angliiski 'giv moni' ! i kakvo mislish shte si pomisli turista "Mali tiq kolko sa zle.. tolko mnogo prosqci na seki ygal pyk inache turizam razvivat". Lichno na men na cigane mi se e sluchvalo da dam dvulevka v avtobusa.. ama kato razbrah che mi go nema telefona i begah ena spirka nazade che kato go hvanah takyv boi mu drypnah pred obshtinata. Ot togava ako nekoi mango mi kaje dai stinki mu shibvam edin. Zdrav prav korav shte mi prosi.. nema da hodi da bachka kato mene am shte marzeluva. I koi e vinoven? dyrjavata... shtot tolerira.. a na stari hora davam vinagi kogato imam. a za ulichnite muzikanti .. s povecheto sme priqtelcheta i daje mi se e sluchvalo da svirq s tqh nqkolko pyti.. povecheto ot tqh go pravqt samo za kef... da se naradva naroda na muzichka
vednyj daje.. predi kolko beshe... 9 godini nqkyde.. svirim si s edin priqtel zad katedralata po obqd.. minava edin cheren afrikanec.. vyrti se okolo nas 10 min.. nakraq ostavq 10 dolara i dim da go nqma.. e hubavo se pocherpihme
.. opf.. mn offtopic stana.. ako se naloji triite 
Ferry Corsten - Whatever (Redd Square Mix)
Sebastian Leger & Gia Melish - Hipnotized (Original Mix)
Armin Van Buuren Vs. Rank1 Feat. Kush - This World Is Watching Me (Original Mix)
Need for speed 4 OST - Road Warrior
Hardstyle God - Prepare To Die
Sebastian Leger & Gia Melish - Hipnotized (Original Mix)
Armin Van Buuren Vs. Rank1 Feat. Kush - This World Is Watching Me (Original Mix)
Need for speed 4 OST - Road Warrior
Hardstyle God - Prepare To Die
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Веднъж с баща ми се разхождаме и идва някакво малко цигане да иска пари за хляб. Баща ми му вика- ела ей тука да ти купя един хляб, а то - не аз пари искам... и дим да го няма... в кюстендил например ги виждаш как с парите който са изпросили си купуват алкохол. А пред църквите е най ужасно, като не им дадеш и те проклинат.. Затова пари на цигани не давам.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Няма цигани,няма българи... Нуждаещият се познава.Ставало ми е жал и за хора от малцинството...
Не мн често, но в повечето случай гледам да давам..но мн зависи от отношението..Имаше едно момченце,дето тича 5 мин след мен да ми благодари,че съм му дала 2лв...
А едно пък друго каза цяло стихотворение ,за да си заслужи стотинките...
Не мн често, но в повечето случай гледам да давам..но мн зависи от отношението..Имаше едно момченце,дето тича 5 мин след мен да ми благодари,че съм му дала 2лв...
А едно пък друго каза цяло стихотворение ,за да си заслужи стотинките...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- lady_di
- В началото бе словото
На цигани пари не давам - нагли, безочливи и на всичкото отгоре те проклинат, не заслужават. На стари хора понякога давам, лошото е че почти винаги въпросните мангали им ги обират, така че... 
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не си права..Мнозинството са такива- нагли, безочливи ...lady_di написа:На цигани пари не давам - нагли, безочливи и на всичкото отгоре те проклинат, не заслужават. На стари хора понякога давам, лошото е че почти винаги въпросните мангали им ги обират, така че...
НО...Преди вс зависи от човека,а не от цвета на кожата
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."