Какъв е mp3-плейърът ви?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Моят е Rio с 2.5GB памет и съм си доволна,вече е на годинка и повече....само дето скоро слушалките изгърмяха,та трябва да ги сменям. ;/
http://regmedia.co.uk/2005/05/26/rio_ce.jpg
http://regmedia.co.uk/2005/05/26/rio_ce.jpg
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Циндил-Пиндил написа:До няколко месеца е аутCrematory написа:Neo. Уж сбъгна преди около месец, но май се оказа, че грешката е в юзъра, щото вчера си работеше![]()
Така се почва - в началото прави проблеми (странни "петна" и съобщения по дисплея, никаква реакция при включване...), но като извадиш батерията и я сложиш пак всичко е наред. После тези случаи зачестяват, докато накрая - както е в моя случай - спре во веки
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Това е новият ми плейър и засега (два дни нон-стоп експлоатация
) съм много доволен от него.
С оглед на цените и предлаганите марки на пазара, мисля, че е повече от добра инвестиция (в момента върви за 119 лв.)
С оглед на цените и предлаганите марки на пазара, мисля, че е повече от добра инвестиция (в момента върви за 119 лв.)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Машинката изглежда добра, да ти е честитоЦиндил-Пиндил написа:Това е новият ми плейър и засега (два дни нон-стоп експлоатация) съм много доволен от него.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- DADO
- Легендарен флуудър
Отскоро ползвам МР3-плейъра на GSM-а си. Удобното е че името на парчето което слушам, се изписва на външния дисплей (с кирилизираните песни също няма проблеми). Сложих и 1гб допълнителна памет, което ми е предостатъчно. По принцип, всичко ме устройва, но в последно време обикновен МР3-плейър ми липсва. Защото все пак телефона си е телефон, друго е да слушам МР3 на него...
Ibiza DJ
-
Insipidity
- От дъжд на вятър