Кой ми е колега? (ФМИ)
Модератори: Methuselah, thegirl
Кой ми е колега? (ФМИ)
Абе, тук разни симапатични колеги и колежки ми казват, че сме се засичали из ФМИ, пък не сме се разпознавали и разни други такива...
Затова айде всеки от този чудесен факултет да се драсне тук с по 1 снимчица, че да се запомним вече най-накрая!
Тенкю на всичките и лека вечер:)
П.П.Малко спам може да стане, ама поне има смисъл...
Затова айде всеки от този чудесен факултет да се драсне тук с по 1 снимчица, че да се запомним вече най-накрая!
Тенкю на всичките и лека вечер:)
П.П.Малко спам може да стане, ама поне има смисъл...
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
На математиците не им оставя много време да ровят из форуми.. Те ходят на лекции и упражнения..Решават задачи и т.нArti написа:Разбирам, днес на форумната среща от 21 човека на масата, само аз бях от ФМИ...
Ама от осем-хиляди-сто-и-четиринадесет регистрирани общо 3-ма да сме от факултета, това вече е странно
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
е, аз съм Информатика 2 курс, 1 поток, 2 група 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кой ми е колега? (ФМИ)
здрасти и от мен
за колегите които не ме познават - 3-ти курс КН съм, снимката ми е на аватара, верно малко старичка (още съм с къса коса) ама доста хора са ме разпознавали по нея. така че викайте по едно "здрасти" ако се засечем по ФМИ-то
Арти, мани го тоя шах, аз 4 човека за белот едвам събирам (а сме математици!), вие сте тръгнали шах да играете
Арти, мани го тоя шах, аз 4 човека за белот едвам събирам (а сме математици!), вие сте тръгнали шах да играете
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Kemchev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За шах и белот не знам, но за бира винаги има навити. 
мм сериозно ?.. от къде тоз проблем за липса на играчи? при нас има по 2 маси в група(Информатика 2ри поток 5та група)Tripio написа:здрасти и от менза колегите които не ме познават - 3-ти курс КН съм, снимката ми е на аватара, верно малко старичка (още съм с къса коса) ама доста хора са ме разпознавали по нея. така че викайте по едно "здрасти" ако се засечем по ФМИ-то
иначе като цяло колегите от информационни системи бият всякакви рекорди редовно играят на определеното за целта място в стаичката до тераската.. все още не знам как да я наричам.
иначе май идеята за малка среща нещо се е разпаднала поне потребителите от фми станахме с един повече
дрън дрън
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хах, с какво сме се прочулибръм бръм написа:...
иначе като цяло колегите от информационни системи бият всякакви рекорди редовно играят на определеното за целта място в стаичката до тераската...