Историциииии.......
Модератор: sientelo
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Миналата година с една колежка питахме Янакиева и тя каза, че спортът не е задължителен. След това студенти от по-горни курсове ни казаха, че трябва задължително да имаш 2 години спорт, ти си избираш кога да ги запишеш.
Аз така и не разбрах кое е вярното... но и тази година не записах никакъв спорт, та ако се окаже задължителен - мн кофтииии
Аз така и не разбрах кое е вярното... но и тази година не записах никакъв спорт, та ако се окаже задължителен - мн кофтииии
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
По здравословни причини може да запишеш кинезитерапия и лечебна йога вместа спорт, пак се броиra4e^f написа:Добре де,ми ако не мога да играя спорта по здравословни причини.. мн интересни хора имало в тая администрация. Изглежда пак ще се гледаме злобно и ще си съскаме..
Мерси за инфото
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Сигурно, защото и аз съм там. То при нас не е задължително, ама се наврях и сега не знам какво, кое и кога се случва.ra4e^f написа:Мира,мерси !
Много колеги се записахме на товаfeichka написа:А някой може ли да каже малко повече подробности за Педагогическата психология и АВИТО-то?Ако знаете,де...
Сигурно ще се засичаме там..
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."