Практика - магистратура Културен туризъм
- flamy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Практика - магистратура Културен туризъм
Здравейте. Аз съм пътви курс - магистратура културен туризъм . интересуваме кога ще се проведе учебната практика? Между двата семестъра или някъде към края на втория? 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Едва ли тук има човек който може да ти каже със сигурност, но от Катедрата би трябвало да ви предупредят кога ще ви е практиката
П.С. Аз пък точно тази магистратура искам да запиша и ми е интересно ако можеш да ми разкажеш какво точно учите като предмети и дали си доволен/на.Ако искаш пиши ми на ЛС, ще съм ти много брлагодарна!
П.С. Аз пък точно тази магистратура искам да запиша и ми е интересно ако можеш да ми разкажеш какво точно учите като предмети и дали си доволен/на.Ако искаш пиши ми на ЛС, ще съм ти много брлагодарна!
Като птичка в небесата 
- Студентката
- В началото бе словото
плс,и на мен!!sientelo написа:Едва ли тук има човек който може да ти каже със сигурност, но от Катедрата би трябвало да ви предупредят кога ще ви е практиката![]()