Фехтовка
Модератори: ники, Methuselah
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Фехтовка
Записах се на фехтовка и съм доволна от избора си.
Моята гимназиална учителка по английски език, която много уважавам, казваше, че човек трябва да се научи на три неща в живота си: Да се научи да свири на поне един музикален инструмент, да научи поне един чужд език и да научи основите на спорта фехтовка.
Споделете и вие!
Моята гимназиална учителка по английски език, която много уважавам, казваше, че човек трябва да се научи на три неща в живота си: Да се научи да свири на поне един музикален инструмент, да научи поне един чужд език и да научи основите на спорта фехтовка.
Споделете и вие!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз се записах, вторник, 15:00 ч. При Маринов съм. На инструктажа изглеждаше кажи-речи свестен, ама ще го видим в действие. А, дано. (: И аз съм доволна от спорта, който записах, дано продълга тъй. ((:
~ Кътчето ~
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Фехтовка
Джизъс!! Ти момиче ли си?!!!fragile написа:Записах се на фехтовка и съм доволна от избора си.
И аз се записах на фехтовка- бях във вторник на събирането, и останах изключително приятно изненадана!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
От 14 часа, обаче вчера пропуснах, заради гадния дъжд
... Стана ли нещо интересно, проверява ли кои са присъстващи?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е-е-е, защо не си в мойта група. :// Днес от три. Не е гледал за отсъстващи, само се ужаси колко согромна е групата. Обясняваше разликите между сабя, шпага и рапира и коя как се използва. Ама като за най-най-начален стадий, сиреч идеално за нас. 
~ Кътчето ~
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
*извинявам се за дабълпоста*
Някой знае ли от колко часаса групите в сряда, четвъртък и петък? Много, много ми е важно, ако някой знае, плс да каже????
Някой знае ли от колко часаса групите в сряда, четвъртък и петък? Много, много ми е важно, ако някой знае, плс да каже????
~ Кътчето ~
- Merry-go-round
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хора, голяма излагация стана днес! Първо закъснях за тренировката в 2, при което Маринов жестоко ме нахока. Останах да чакам за групата в 3, обаче нямах екип и едно от момичетата от 2 ми каза, че е по-добре да си заминавам, защото тренерът изгонил една друга колежка поради същата причина. И аз се измъкнах по терлички...
Сега по всяка вероятност ще ме запомни и... стой та гледай... 
Другия път ще дойда за тренировката в 3, така че, Шепот, може да се запознаем
.
Другия път ще дойда за тренировката в 3, така че, Шепот, може да се запознаем
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз трябва да съм утре, ама съм болна, не мога да спра да кашлям. Ама буквално. Просто не мога така да ида, а ме е страх, че ако изпусна първата тренировка, няма да мога изобщо да наваксам, да не говорим, че ще си имам големи ядове с него. Ох, толкова исках да уча фехтовка и намерих кога да се разболея.

~ Кътчето ~
Спокооо! И ние миналата година започнахме по същия начин - няма да те запомниBlood Countess написа:Хора, голяма излагация стана днес! Първо закъснях за тренировката в 2, при което Маринов жестоко ме нахока. Останах да чакам за групата в 3, обаче нямах екип и едно от момичетата от 2 ми каза, че е по-добре да си заминавам, защото тренерът изгонил една друга колежка поради същата причина. И аз се измъкнах по терлички...Сега по всяка вероятност ще ме запомни и... стой та гледай...
Другия път ще дойда за тренировката в 3, така че, Шепот, може да се запознаем.